31 haftalık doğan bebeklerim 28 gün kaldı küvezde sonra sapa sağlam bana veeildi eve getirdim 10 beraber kaldık onları yıkadım besledim sevdim her gece biriyle uyudum sonra ne oldu bilmiyorum bebeklerden biri kustu kızım gel anne cebrail kustu dedi gittim baktım başı yanda kusmuş ve etrafına bakıyor neyse dedim midedi üşüdü galiba diyerek ikinci beslenme saatine bıraktım saati gelince besledim 2 dk içinde o öğünde ağzından geldi ama o hala etrafa bakınıp duruyor sapa sağlam bi rengi sarardı okadar bende dedim hastaneye götüriyim kan şekeri düşmesin götürmez olaydım götürdğm hemşire damar yolunu açtı beni çağırdı bebeğin nabzı çok düşük doktur gelicek dedi doktur geldi dedi bebeği direk entübe edicez nefes almıyor ben orda kalakaldım sonra evden aradılar bitane bebekte morardı dediler onuda getirdim oda nefesi kesiliyor denildi sonra yine aradılar diğer bebekte morardı dediler oda geldi nedense üçüncüsünü vermedim doktur bana dedi tutanak yazacam çocuğu öldürecen ben hayır ölsede vermicem dedim diğer iki çocuğu sefk etti iki ambulas geldi ben diğer ambulasa giriyorum onun elini ağzıma koyuyorum diğer ambulasa giriyorum onun elini ağzıma koyuyorum sonra dönüyorum hastanedekine arda kaldım hangi ciğerime yetişecem tek başımaydım eşim şehir dışındaydı ambulaslar yola çıktı bende taksi tutup çocukların doğduğu erzurum üniversitesine yolaçıktım ben yoldayken beni ardılar israfili kaybettik 20 dk arayla cebrailide kaybettik dediler ve 20 dk arayla yine elimdeki bebekte morardı ben orda yaallah dedim 4bsaat boyunca masaj yaptım kalbine başına zarar vermeden yüzüne vurdum penceri ara ara açtım onu titretim 4 saat nasıl geçti anlamadım hastaneye vardığım gibi ayaklarım çıplak baş örtüm başımda değil direk yoğun bakıma bağırarak koştum yetişin oğlum ölüyor diye hemen müdahale edildi kalp masajı edildi ve bebeğin nabzı geldi keşke diğerlerinide buraya yetiştirseydim ihmal edildi çocuklarım burdaki doktur dediki o çocukların ciğerine direk hortum takılmıyacaktı yanlış yapıldığı için ölmüşler bende şuan yoğun bakım kapısında 6 gündür aç susuz bekliyorum yemin ettim bebeğim çıkmadan eve gitmicem rabbim kimseye yaşatmasın bir günde iki yiğidimi torağa verdim
Şuan duanıza ihtiyacım var elimde kalan hızır bebeğim kurtulsun lütfen
Sen şuan Erzurum araştırma hastanesimisin? Başın sağolsun çok üzüldüm(
Ciğerim parçalandı ya bu nasil bir acı Rabb'im dayanma gücü versin Rabb'im yavruna acil şifalar versin
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin inşallah sanahızır bebeğe Rabbim şifa versin inşallah ❤️
Allahim size sabr versin dualarim sizinle Inshallah rabbim size yavrunuzu bagislasin
Ya nasıl okuyorum gözlerim dolu dolu nasıl bir acı bu nasıl dayandın rabbim sabır veriyor iki melek koydun toprağa ama unutma öteki dünyada elini tutacaklar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın rabbim dayanma gücü versin inşallah diğer evladını sana bağışlasın inşallah sağ salim evinize gidersiniz inşallah
Bir anne için ne büyük bi acı ya Rabbim sana güç versin başın sağolsun canım melek oldular onlar içim eridi ya çok çok üzüldüm kendimi senin yerine koydum derdinle dertlendim canım Rabbim dayanma gücü versin dualarım seninle
410,664 soru
12,355,629 cevap
40,949 kullanıcı