0 oy
238 göst.
Aile kategorisinde (196 puan) tarafından
Kızlar ben 3 yıla gemti evliyim bide oğlum var kaynanamlarla oturuyoruz.evlendim sadece 15 gün yüzüm güldü sonra mahv olmuş hayatım başladı.hergün söz sokmalar iftiralar beni eşime dövdürmeler çok zor by evde 1 saatim bile zor acılı geçiyor.kendi aileme hiç bahsetmemişdim benim için üzülmesinler mutlu sanslnlar beni diye.artık dayanamadım anneme spyledim bugün bana ne dese iyi orda kal kaynananlara iyi bak bizim hayatımız boyle napalım falan.ölmüş gibiyim arkadaşlar nasıl bir hayat 6 aydır anneyim çocuğum ağlayınca çabuk göz yaşlarını siliyorum dayanamıyorum acısına.neden benim annem böyle yaptı.artık napıcam bilmiyorum bende düşünüyordum aileme giderim duye

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sana siddt uygulayan adamdan neden çocuk yapıyorsun peki 
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Başta niye aynı evde oturmayı kabul edersiniz bilmemki sonra böyle sorunlar çıkar işte ortaya ev ev içinde olmaz keşke ayrı ev olmazsa evlenmem deseydin 
0 oy
(5,701 puan) tarafından
Biyle bir ortama cocuk yapman hata bastan. Sua icin hersey daha da zordur senin icin allah feraha kavustursun insallh seni diyecek soz yok
0 oy
tarafından
Eşin le severek mi evlendin nedn annesnn lafi ile dövüyor altinn birkimn varsa meslgn de varsa al git dayaga asla susamm hersy este bittiyor keske birlik kabul etmsydn
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Annen aklınca evinde otur bozulmasın diye düşünmüş tabi ki yanlış . Ailene de gidemiyorsan sana bir akıl kişiliğini bilmiyorum ama yırtık ol senden korksunlar sen de vur bağır çağır kimseye eyvallahın olmasın polis çağır bir iki şikayetçi ol gör bak senden iyisi olmaz. Ha bunları yapamıyor san çocuğunu al kadin sığınmaya git ne kimseye hizmet et ne de dayK ye  çok sinir oldum yemin  ederim  neredeyse kalkıp oraya gelecem
0 oy
(8,272 puan) tarafından
6 aydır anneyim demişsin ondan önce 3 yili geçti demişsin herhalde çocuk çok geç oldu madem öyleydi keşke çocuk olmadan ayrilsaydin eşinden :(
0 oy
tarafından
Bastan hiç kabul etmeyeceksin bir oturmayı hadi ettin sana şiddet uygulayan adamdan niye çocuk yaptın 
0 oy
(3,639 puan) tarafından
Birlik oturmak da bi hata sonrasi zaten çorap soküğü.. Allah yardimcin olsun canim

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,468 göst.
27 Mart 2021 Aile kategorisinde Mine_22 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 390 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 849 göst.
10 Eylül 2022 Aile kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 323 göst.