0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
İyi aksmlar hanimlar simdj ben 23 haftalik hamileyim ve ikonci dogumum olcak sezeeryan olcak ve kiraciyim oturdugjm evde klozet yok ben dogumdan sonra evime gelmek istiyorum kaynanamda yok bizr gel diyor ben gitmek istemiyorum esimle konustuk sandalye keseriz diye konustuk kaynanamda klozete oturabiliyor ama sizce normal tualete oturabilirmiyim ne yapmam gerek ya o skiliyorum dusundukce 4 kisinkn gidip kalmasi 1 kisinin gelip kalmasi mantikli 

5 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Alaturka tuvalet zor canım klozet tamamda diğeri zor 
-Reklam-
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Normal tuvalete ben hiç oturmadim sezeryandan sonra zaten klozete bile oturup kalkarken acı oluyor normale nasıl oturcaksin ki 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Klozet e otururken bile ağrıyor ilk haftalar canım canını düşün bence 
0 oy
(16 puan) tarafından
Eger illa kaynanaya gitmem diyorsan.  Klozet gibi alti acik klozet seklinde seyler var onu    alaturkanin ustune koyup yapablrsn.  
0 oy
tarafından
Sezeryan doğum yaptım bende, hastaneden çıktıktan sonra direk evime geldim, ilk gün eşim verdi çocuğu ondan sonra hep ben kalktım kimsede kalmadı yatıya istedemedim doğrusu, gündüz nasıl olduğumuza bakıp gittiler. Bence hiç bir yere gitme evinde daha kolay toparlarsın kimseye de gerek yok .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
11 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senaax (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 504 göst.
0 oy
5 cevap 221 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tugcemaydmr (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,343 puan) tarafından soruldu

409,058 soru

12,294,655 cevap

38,299 kullanıcı

Kategoriler