0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (485 puan) tarafından
Öncelikle linclemek için gelmeyin gerçekten bu konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var şimdiye kadar beni rahatsız etmezdi beni kizdiriyolar bende tepki veriyorum derdim ama 14 aylık oğlum var ve öfke kontrolü sorunu yaşıyorum ses yükseltmeyi geçtim hırpalamaya kadar gidiyor sonrasında ağlama ve pişmanlık çok dua ediyorum yalvarıyorum Allah'a çok zorlanıyorum

Bu konu ile ilgili psikologa giden var mı faydasini gören yada başka bir önerisi olan 

9 Cevaplar

0 oy
(25,198 puan) tarafından
Dövmeden çocuk terbiyesi kitabını okumanı tavsiye ederim canım 
(485 puan) tarafından
Çok okudum okudum canım onu da bagirmayan anneleri de okudum ama uygulayamiyorum günde kaç defa ağlıyorum bilmiyorum Allah'ım haketmiyorum ben bu çocuğu diye
(25,198 puan) tarafından
O zaman psikolojik destek al canım iyi gelir
-Reklam-
0 oy
(2,363 puan) tarafından
 bnce psk  gitmen şart tavsiye ler le asla önüne gecemezsin
(485 puan) tarafından
Peki psikolog mu psikiyatri mi
(2,363 puan) tarafından
Bnce  psikologa  git zaten gerek duyarlasa  seni psikiyatriye  yinlerndjrler
(485 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(108 puan) tarafından
Sorun senin öfken mi yoksa içinde biriken duyguların mı?Anlatmadığın kimseye anlatsanda anlaşılmayan duygular
(108 puan) tarafından
Seni koşulsuz şartsız yargılamadan anlayacam ve dinleyecek kimin varsa sürekli onunla konuş ve içinde birikdirme hiç bir duygunu ... Çocuk zorladımı geç başka odaya sesini duymayacak şekilee bağır gerekirse ... O öfke dinecek... Ben sinirden kaç kere kendimi dövdüyümü bilirem malesef ... Bizi yıpradan çocuklardan çok yaşadıklarımız evet
(485 puan) tarafından
Büyüdükçe daha mı değişiyor biseyler canım
(108 puan) tarafından
Hep derler ya çocuk işte 3 ay zorlae bir yıl zorlar öyle değil işte ... Her yaşın her ayın her günün kendi sorunları oluyor ... Bize düşense sabır
(485 puan) tarafından
Çok doğru canım teşekkür ederim
(108 puan) tarafından
Rica ederim ))
0 oy
tarafından
Kahve falan çok içiyor musunuz ya da az yemek yiyor musunuz. 
(485 puan) tarafından
Kahve içmem hiç yemek konusunda iki ogundur ama açlık tokluk farketmiyor sanki şöyle bı aklıma getirince
tarafından
Hımm bende kahve sinir yapıyormuş çok geç farkettim. Siz de biraz araştırın belki başka bir sebep vardır altında. Kendi çocukluğunuzda yaşadığınız bir travma da olabilir. Barış muslu var travmalar konusunda çok iyi geliyor bir bakın ınstada da var youtubede de.
(485 puan) tarafından
Bakayım canım çocukluğum da pek iç açıcı geçmedi açıkçası
0 oy
(52,719 puan) tarafından
cok mu yaramaz cocugun
(485 puan) tarafından
Çocuk yani değişiyor ruh hali ama ben hep böyleyim çocuğun yaramazligi ile ilgisi yok inanın
(52,719 puan) tarafından
anladim bazen fazla bunaltiyorlar ya bide bazi hastaliklarda sinir yapiyo. mesela ben normalde cok sakinimdir tiroit sorunum var acayip sinir yapiyo
0 oy
(18,181 puan) tarafından

Psikologa git canm ama üzüldüm durumuna bende de var yanii geçmişte zor seyelr yaşadım buda bende sinir yaptı ama ben ibadet edince çok rahatlıyorum . Abdestte insanı rahatlatir 

Zaten hadiste de var sinirliyken abdest alin diye  

0 oy
(49 puan) tarafından
Ben de öyleydim oğluma tahammül edemiyodum. Psikiyatriste gittim ilaç verdi iyi geldi.
0 oy
(614 puan) tarafından
Bı ajanda alıp yaz, içinden ne geliyorsa. Çocukluğun olur, günlük yaşadığın şeyler, seni rahatsız eden anlar, duygular. İnsan birine anlatirken rahat olamıyor beni yargılar mi, olumsuz bişey düşünüp söyler mi diye ama kimsenin okumayacagini bilince rahat rahat yazıyorsun. Yazdıkça rahatladıgini göreceksin. Eğer hala iyi hissetmezsen bı psikologla görüş 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 447 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
26 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 392 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Sinemcik (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (404 puan) tarafından soruldu