0 oy
58 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar eşimle tartışma sırasında hemen yukseliyorum asla sakin kalamiyorum eşim tam tersidir çok sakin asla konuşmaz ve ben öyle daha çok sinirleniyorum bazen ters konuşuyorum ağzıma ne gelirse sayıyorum çok rahatsızım bu durumdan ben sakin bir insan olmak istiyorum böyle kendimi pasif görüyorum ama elimde değil ne yapmam lazım bu öfke kontrolü probleminden kurtulmam için 

3 Cevaplar

0 oy
önce (10 puan) tarafından

İçinden besmele çekmeyi dene iyi gelir inşallah 

-Reklam-
0 oy
önce (2,252 puan) tarafından

Ya Sabır çek bol bol 

önce (12 puan) tarafından

Çekiyorum ama eşimde susuyo susuyo tam sakinlesiyorum bi kelime ediyo benim cinler gene tepemde davul çalıyo😅

önce (2,252 puan) tarafından

Yapma bacım kendine yazık edersin onlara hiçbir şey olmuyor saniyesinde unutuyorlar 🤣🤣🤣

0 oy
önce (136 puan) tarafından

Canım tamamen otokontrol ile alakalı birşey bu. Ben aileme karşı çok agresif ve kolay parlayan biriydim. Eşim biraz aksi olduğu için benim alttan alan, pasif taraf olmam gerekti selametimiz için. Arada bir iki dayanamayıp ağır konuşsam da bu 1 senede 2 kez olmuştur. İcinden benim iradem çok güçlü sabır sabır sabır de, kendini içinden teşvik et. Günlük normal otururken falan ben çok kontrolluyum sabırlıyim iradeliyim gibi şeyler tekrar et. İster istemez bilinçaltına oturacaktır ve bu biraz zaman ve gayretle senin hareketlerine oturacaktir ❤️ (bu arada ben en çok sınıfta çocuklara karşı bunu uyguladım. Yoksa sinirden sınıfta birçok kez ağlayabilirdim 😂😂😂)

önce (12 puan) tarafından

İşte aşko sende irade var bende o yok sakinlesiyorum sakinleşsem bile sende kocam haklıymış gibi trip atıyo gene sinirleniyorum 😂

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 91 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
23 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevda01 (1,270 puan) tarafından soruldu

411,408 soru