Kizlar annem gelirken zeytinyağı getirdi .Allah razı olsun beni de düşünüyor .biz yazın alıp stok yaparız depoya.annem Ağustos sonu migrostan alıp stok yaptı indirime girince.bana da şimdi geldiğinde 1 teneke getirdi.daha getirince zaten hafif gibi geldi alınca elime.acayim dedim.bir baktım tenekenin koruyucu kilidi yok icinde(hani olur ya kapağın içinde şeffaf böyle yüzük gibi acariz ) sonra bir tarttim 3.6 kg geldi.5 litre yağ 4.6 kg olmalı .yağ açılıp üstten alınmış.annem kullanmadığına emin depodan alıp gelmiş.depoya bizden başka.girebilen yok.migrosu arayıp anlattım.donus yaptılar.neymis 15 günü geçtiği için birşey yapamiyorlarmis.biri resmen açıp içinden almış yağın fakat arkasında bile durmuyorlar şaka gibi.birde şikayet vara yazmıştım peşine de o markanın müdürü aradı.kesinlikle bizden yana bir problem değil öyle olsa bir tane daha şikayet olurdu ki en ufak hatada üretim dururdu dedi.migrosun müdürü de en mantıklı olanı biri daha raftayken açıp bir siseye doldurup çalımistir diyor.