0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (11,935 puan) tarafından
Kizlar annem gelirken zeytinyağı getirdi .Allah razı olsun beni de düşünüyor .biz yazın alıp stok yaparız depoya.annem Ağustos sonu migrostan alıp stok yaptı indirime girince.bana da şimdi geldiğinde 1 teneke getirdi.daha getirince zaten hafif gibi geldi alınca elime.acayim dedim.bir baktım tenekenin koruyucu kilidi yok icinde(hani olur ya kapağın içinde şeffaf böyle yüzük gibi acariz ) sonra bir tarttim 3.6 kg geldi.5 litre yağ 4.6 kg olmalı .yağ açılıp üstten alınmış.annem kullanmadığına emin depodan alıp gelmiş.depoya bizden başka.girebilen yok.migrosu arayıp anlattım.donus yaptılar.neymis 15 günü geçtiği için birşey yapamiyorlarmis.biri resmen açıp içinden almış yağın fakat arkasında bile durmuyorlar şaka gibi.birde şikayet vara yazmıştım peşine de o markanın müdürü aradı.kesinlikle bizden yana bir problem değil öyle olsa bir tane daha şikayet olurdu ki en ufak hatada üretim dururdu dedi.migrosun müdürü de en mantıklı olanı biri daha raftayken açıp bir siseye doldurup çalımistir diyor.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence annenin kutuları karıştırıp kullanma ve unutma ihtimali daha fazla :/ dedikleri gibi üretim otomatik sonuçta açma halkası olmasa bile tam dolum olmuş olmalıydı bayağı biri açmış kullanmış markette de kimse onu bidona boşaltamaz tenekeyi komple çalsa neyse 
(11,935 puan) tarafından
Canım onu bizde konustuk .bizim depomuzda duran tenekelerden geltirmis.qnnem bitmeden başka teneke açmaz.acsada onu mutfağa getirir
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Yuh ya çalışan falan mı yaptı acaba saçmalık valla arkasında durmamak nedir iyice saçmaladı bu marketler 
(11,935 puan) tarafından
Müşteri yapmıştır denildi
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Helal olsun . Onu annene sorabilmen . Tartman .migrosu araman . 

Kaynanm almıştır diye arayıp sormaya yüzüm tutmazdi hadi sordum :):) onu tartmayi dusunmezdim :) hadi tartıyı da hallettim migrosu arayıp aldık ama eksik çıktı diyemezdim vallah helal olsun . Kimseye hakkımı yedirmem ama senin şu yaptığını yapamam alkışı hakkettin dogrusu ❤️
(11,935 puan) tarafından
Yavrum neden birakyim ki onalara.annem o parayı kolay mı kazaniyor.yazik günah .başkasının yaptığı şeyi neden biz odeyelim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 224 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
6 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 368 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zeynnpp (472 puan) tarafından soruldu

409,958 soru

12,326,024 cevap

39,094 kullanıcı

Kategoriler

...