0 oy
421 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Neden birlikte oturmayı tercih ediyorsunuz? (Mecburi durmlar haric) 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla ben istedim başta konuştuk anlaştık iyiki birlik oturmuşum diyorum kaynanam annem gibidir 
tarafından
Cok nadir bulunur boyle gelinler:)
tarafından
Ben her Zaman nadir bulunan gelinlerdenim hahaha :):D
-Reklam-
0 oy
(16,262 puan) tarafından

İlk başta aşk gözlerini kör etmiş evet oturalım demişler ama sonra iş işte  geçmiş işte :D

Allah sabır versin zorluk çekene 
(128 puan) tarafından
Haklisin valla eski sevgilim annemlerle oturalm diyodu olur diyodum ama iyiki evlenmemişim şimdi kaynanamdan ayri rahatim :D
tarafından
Amin canım cok zor
0 oy
(16,914 puan) tarafından

Bana teklif etmişlerdi size ev inşaa edecez inşaatı yapana kadar benle otur demişti bende o zaman insaati yapın bitirin o zaman evlenirim dedim :D

tarafından
Iyi ki kabul etmemissin
0 oy
tarafından
Ben şu anda lohusayım kaynanam 34 gündür yanımda yardım etmek için ama Bikaç kez didiştik aynı evde olmuyo ilişkiler yıpranıyo
tarafından
Ay bende oyle 1 haftadan sonra basliyoruz
tarafından
Neyseki 6 günüm kaldı 40 ım çıkınca evine gtcek. Normalde Bi sorun yokda ama bazen noluyo bende anlamıyorum
0 oy
tarafından

Gidecek yer yok ondan olabilir:)

Yada kocalar istediği için veya ailesi uygun bulmuş ondan olabilir :)

Yadaaaaa ana kuzusu evlatlar analarından ayrılamadığı için olabilir:)

Kısaca her an herşey olabilir ahahahha:D

tarafından
Mecburi olanları sormuyorum kizzzz keyfi olanlar neden tercih ederler anlamiyorum ki
tarafından
Şimdi her şehirde farklı gelenek görenek var bizde kim nasıl isterse öyle oluyor kızı istemeye gidince konuşuluyor hangi taraf galip gelmişse kısaca canım elimizde olan bisey değil yani keyfi yada mecburi kim ne dediyse ❣ALLAH sonumuzu hayırlara çıkarsın inş
0 oy
(1,374 puan) tarafından
Anne ve baba tek kalanları(vefat,boşanma)tenzih ederek

Sorumluluk sahibi olamayan erkeklerin kolaya kaçış tarzı 
0 oy
(122,605 puan) tarafından
Ev yapiliyodu bize inşaattı snr tek katli olcakti ev dubleks yapmaya karar verdiler bi suru evrak isi cikti imar iznini falan beklemek zorunda kaldim veee 11 ayin sonunda ev bitti temizligi bitti yarim monilyalar geliyo tasiniyooooooom 
0 oy
(1,051 puan) tarafından
4 yıl oturdum çektiğimi bir ben bilirim bi Allah sonra ayırdık evi çok şükürki herşey iyi gidiyo eşimle aram hiç yoktu biz birlikteyken ayrı odalarda uyuyorduk daha neler neler 
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Bni daha önce görücü usulu istediler başka Bi şehirden Di kaynana ve ben altlı üslü oturacakmışız. Bn istemiştim alında olabilir diye düşünmüştüm ama annem kesinlikle ortalığa el attı ve izin vermedi:) iykide izin vermemiş. benimkide salaklık işte :D şu an evliyim kayınna görümcelerim çok uzakta hepsi benden nefret ederler ellerine fırsat geçsin nefes aldırmak istemezler bana ama kurban olduğum Allahım izin vermedi :) çok şükür mutluyum. 

0 oy
(2,110 puan) tarafından
Benim esimin babasi olmadgi icin kabul etmistm 1 sene 1 ay kaldm ama 1 senem zehir oldu hergun kavga ediodk eltimin cocuklari yuzunden en son buyuk kavga oldu dedim ya evi ayrcaz yada bosanicaz 1 ay babamlarda kaldm esim isten cikariliodu die 1ay surdu o 1 ayda evde aradik ayrldk suan okadar rahatimki her konuda 23 haftalik hamileyim esimle huzurluyuz cok sukur
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Banada teklif etmislerdi ama kndileri soylemedi esim soyledi bana tabiki kabul etmedim biz evlendigimizde esim oturacagimiz evi tadilat yapiodu malesefki 1 ay kaynanamda kalmak zorunda kaldim o bir ay cok zordu oyle boyle degil ordaki bir ayda yasadigim sorunlar bana yapilan muamele benim 1 yilima sebep oldu 1 aydan sonra evim daha tam bitmedim evime gectim yatak odamda oturdum kalktim orda yemegi yedim ictim cok sukur simdi mutluyum ben cicim aylarimi 2.yilimda yasamaya basladim 1.yilim cok kotuydu
0 oy
tarafından

Kalabalık ortamı seviyorum birlik değilde bir binadayız 

Hasta olduğumda yemeğimi yapar sabah geldi kahvaltımı hazıtladı yedik içtik topladı gitti ben kaynanamı severim :) 

İşlerime yardımcı olur aynı şekilde bende öyle evde tek başıma olmaktansa onla oturup sohbet edip arada desikodu yapmak iyi geliyor 

Eşimde ailesine düşkün oda ayrı yapamaz 

Eşimle ilk evlendiğimizde ben kalabalık ortamı seviyorum demiştim ve inan ki 

Bayramlar özel günler harika geçiyor :) 

0 oy
(1,347 puan) tarafından
Eşim öyle istiyor 
0 oy
(638 puan) tarafından
1 yıl 1 aylık evliyim. Hiç bir maddi sıkıntımız yok çok şükür. Gayet kendi isteğimle bi arada yaşamak istedim. Çok yoğun ve geç saatlere kadar çalışıyoruz eşim de bende. Evin tek oğlu zaten herkes bi yerde ayrı kalsın istemedik. Severek evlendiğim için kayınvalidemi de tanıyordum. O da çalışıyor, iyi anlaşıyoruz. Sıkıntımız yok çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 751 göst.

404,576 soru

12,119,742 cevap

36,470 kullanıcı

...