0 oy
1,964 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
6sinda gece 4;17 de dolap salandi yatak gitti geldi kalktik hemn alabildgmz mama kıyafet aldm inerkn komşu girek dedi eve dışarı da firtna vardı hava -10 derece girdik hirayi yatağa koydm yeniden salandi 

Dayimlra guttik ora tek katli diye sabh 12 de geldik hira uyudi esim koltuğa uzandi ben elimde tl vardi bırakıp uycaktm hanpe beni aldi karsiya savurdu esime dedm deprem oluyor uyandi hirayi al kac dedi yataktdan aldim yere dustum kalkmıyorm adim atamıyor savrulup duruyorz bina yan yatti nefes alamıyorum Allah'ım kizmn huyu suyu hürmetine ailemi koru benden alma onalri onlardan baska kimsem yok benm dedim yalah hirayi aldim iniuuorm ayagimda ince bir çorap ayakbi bile yok merdivenleri 3 er 3 er iniyorm ayagimin altindan düşüyor merdvn dedim apartman yiklck kapimzn onu toplnma alani oraya ineym yok inemiuirm düştüm kalktim indik kizmn sirtnda takimi var bırseyi yoktu kadinn birine verdm kadin kacirmdi şükür kadın sarms kizmi herkz çıktı sadece eşim kaldi aptrmnda bagriyorm girsem canimn parcasi yarim kalacak girmesem canim bagirdm esim canta vardi hirann yeni gelmiştik Zatn cektimizi ayakkabı mi faln alms geldi evet oda korktu ama almsa ikimzde durmzdk biraz kapıda bekldik arabmz yok camiye girdik taksi yok kimseyi bulamdik kayin babam traktör ile geldi aldi bizi biraz usudk ama şükür iyiz eve girmm daha ev bulsak nasil bulacaz parmz altnmz evde kaldi öyle işte kuzm

27 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Allahim sizi korusun çok zor allahim yardımcınız olsun 
tarafından
Amin canm biz çıktık ama cikmyn
(4,060 puan) tarafından
Ah zatn içimizi yakan onlar ya zatn şuan kaderleri ile baş başa hepsi
-Reklam-
0 oy
(52,056 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canim benim
tarafından
Sağol canm Allah razi olsn
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Sen sivastaydin. Sivasta yikilan binalar oldu mu ?
(2,496 puan) tarafından
Ben de sivastayim ama duymadım yıkılan var mı bilmiyorum
(1,414 puan) tarafından
Yok diye biliyorum ama bu arkadas yikildi diyor
tarafından
Yiklmdi yan yatti egik duruyor ev
tarafından
Bilinmyn o kadar cok sey var ki
(2,496 puan) tarafından
Doğrudur canım geçmiş olsun. Fenaydı burda hissedilen de nasıl kactigimizi bilmem evden
0 oy
tarafından
Canim çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun 
tarafından
Amin herkzn saglikliyiz şükür Allah herkze yardım etsin
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Çok geçmiş olsunn:/ sen hangi şehirdeydin
tarafından
Sivas merkez canm sagol canım
0 oy
tarafından
Ah canım benim.  Nasıl bir felaket yaşadınız. Ciğerimiz yaniyor kalbimiz sizle atiyor gerçekten ülkece tükenmiş haldeyiz. 
tarafından
Biz Sivas merkez deyz herkz biz gibi hissettimms galiba ben ciktgmda bayilmstim eşime sarilip birakma bizi dedim
tarafından
Çok zor çok.. Biz sallamadan mahvolduk burda. Nasıl unutulur bunlar.
tarafından
Unutamıyorum yazarkn bile hisediyorm
0 oy
(13,904 puan) tarafından
Ah canım ah rabbim korumuş sizi umarım tekrar yaşanmaz bunlar ağlattın beni düşüncesi bile kötü canınız iyi olsun allahin izniyle giden mal yerine konur
tarafından
İki esyam vardi canm onlarda verrse verilir gözüm yok esim kizm sağlıklı olsnda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 742 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy