0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (2,367 puan) tarafından
Deprem bölgesinde değilim ama sallanıyoruz bebeğim uyudu ama ben korkuyorum uyuyamıyorum ya olursa diye 

3 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
Bende deprem olduğu günden beri uyuyamıyorum nefes alamiyorum boğulacak gibi hissediyorum. Artık gücüm halim kalmadı sadece bebegimi doyurup oturdugum yerde kalıyorum. Ordaki insanları düşündükce akıl sağlığımı koruyamaz oldum. Allah herkesin yardımcısı olsun keşke elimizden fazlası gelse ama olmuyor bu da insanı mahvediyor uzaktan izlemek çok kötü 
(2,367 puan) tarafından
İnşallah kuzum rabbim sabır versin hepimize
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepimiz aynıyız. Yemin ederim gözümü kapatmaya korkuyorum. Yatağı sıkıyorum böyle uzanırken. Bir elimde telefon sürekli haberlere bakiyorum. İçim geçer de kızım ağlarsa işte o an kalp krizi geçiriyorum sanki. Uyku falan yok kaç ağrı kesici içiyorum günde bilmiyorum. Biz böyleyiz onları düsünemiyorum bile. 
(2,367 puan) tarafından
Aynen kuzum
0 oy
(4,259 puan) tarafından
Giresun'dayim deprem bölgesine uzak ama benfd uyuyamıyorum gözümü kapattığım an kulağıma garip garip sesler geliyor bağışlar duyuyorum eşim kızıyor birazda olsa uyu dinlen diye 5 aylık oğlum var emiyor sadece sütun kesilecek bak diyor ama uyuyamıyorum ki 

Cumartesi günü eşim geceye dönecek nasıl tek kalacağım bilmiyorum

Rabbim deprem bölgesinde ki tüm insanlara yardım etsin küçük küçük bebekler gördükçe içim acıyor 
(2,367 puan) tarafından
Amin kuzum sende dikkat et
(4,259 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
10 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 382 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu

410,192 soru

12,335,098 cevap

39,338 kullanıcı

Kategoriler

...