+1 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde (7,772 puan) tarafından
Ben sosyal medya kulanmiyorum bı haberlerde bide burda gördüklerim var o bile yetiyor 

Deprme bolgesine abiye gonderenimi dersin ,Kürtlere küfür edip iyi olsun diyenimi,kendini mağdur gibi gösterenimi,depremi fırsat bilip heryeri yağmalayanimi dersin ne ara bukadar kötü oldunuz hiç mi vicdan merhamet yok ya küçücük bebekler anne babalar ölüyor can cekiserek tonlarca ağırlıkta betonlarin altında savaş veriyorlar yazık gerçekten böyle olmamaliydik sözde müslümanız bizim bize yaptığımızı kimse yapmıyor 

12 Cevaplar

+2 oy
(25,196 puan) tarafından
Ne ara mı? Bu durum yıllardır böyle ilk deda olan birşey değil. 
-Reklam-
+1 oy
(358 puan) tarafından
Demin mor abiye ve kirmizi topuklu gordum bulucaksin onlari hic bisi goydirmeden onlarla beraber enkaza sokucaksin nasilmis gorurler Allahin belalari
(15,935 puan) tarafından
Rezıllerrr Rabbim oylelerin basına vermıyorkı bılsınler
tarafından
Elinden bisey geliyorsa yap gelmiyorsa dilinle yap dua et demi

Bende gördüm şok oldum
(358 puan) tarafından
Bunlar yuzunden masumlarada oluyo iste instagramdaki serefsizlikleri gorseniz yok herkese uzuldum diyarbakir haric yok iste bidaha olsun yerle bir olsunlar falan Buzamanda bu serwfsizligi yapan rahat zamanda kimbilir neler yapiyodur
0 oy
(11,560 puan) tarafından
Öyleleri yüzünden dünyanın sonu geliyor işte, deprem oldu diye sevinen kendi milletine gram üzülmeyen dalga geçwn bir milletiz kökleri kurusun inşallah 
(7,772 puan) tarafından
Aminnnnn
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Yıne dusmanligi kendi mılletımız yapıyor cokkk acııı....

Arkadaşımın aılesı Malatya'da 5 lt ıkı suya 100 ıkı muma 50 ve bı ekmek 20 lıra bu nasıl vıcdansızlıktırrr yazıklar olsun.....
(181 puan) tarafından
Bunu yapanların Allah belasını versin bedavaya verecekleri yerde fazla para almak vicdansız ahlaksız insanların yapacağı şey
(15,935 puan) tarafından
Rabbim perisan etsin oylelerı Çok acıı cokkk
0 oy
(6,300 puan) tarafından
Vallahi ne geliyorsa başımıza Zaten bunlar yüzünden geliyor ve az önce de bir posta açılmıştı kapandı sanırım yazmış ki kar yağsın yağmur yağsın dediniz bakın başımıza ne felaketler geldi Tövbe estağfurullah Bu Millet aklını nerede bırakıyor daha yorum yapıyor anlamıyorum
(7,772 puan) tarafından
Akıl yok onlarda pis.likler
0 oy
(1,415 puan) tarafından
BEN DÜN ANKARA BELEDİYESİNDE YARDİM KOLİSİ TOPLARKEN KULLANİLMİS AKİNTİLİ İC CAMASİRİ AYİKLADİM....
(3,084 puan) tarafından
Ayy Allah belasını versin insan utanır bakıyormda çoğu evdeki çöp olacakları vermiş döküntü ortadan kalksın diye
(7,772 puan) tarafından
Cusss p iş.likler
(3,084 puan) tarafından
Topuklu ayakkabı eski yazlık çocuk terliği çöpe atılacak derece spor ayakkabı yazık günah orda ayıran insanlarada zaman kaybı oluyorlar
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Onlar vicdani olmayan insanlar.
(7,772 puan) tarafından
Yazık gerçekten çok yazik
0 oy
(402 puan) tarafından
Deprem olan şehirler le hic hir bağlantım yok ne tanıdığım akrabm var nede gidip gümüşlgm var ama 3 gündür yediğim yemekten utanıyorum kafamı yastığa koyduğum da uyuyamıyorum o analar çocuklar bebekler nasıl dayandı nasil dayaniyorlar ya dayanamayanlar donarak ölenler sesini duyuramayanlar düşündükçe kahroluyorum elimden duadan başka bir şey gelmiyor Allah'ım sen ol dersen olur lütfen onları koru güç kuvvet ver rabbim askerimizi orda bulunn tum yardım ekiplerini korusun guc kuvvet versin 

Allah fırsatçı insanlık düşmanı hic bir varlığa fırsat vermesin inşallah
(7,772 puan) tarafından
Aminnn aminnnn
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Haklısın canım iki sene önce burda oldu İzmir'de o zamanda dediler ki imansizlar oh olsun iyi oldu düzgün müslüman olsaydınız diyen çok insan olsu
(7,772 puan) tarafından
Kendileri çok düzgün ya
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Doyumsuzuz akıllanöıyoruz kadın kameraya geçmiş geç geldiler diye bağırıyor evet canları içerde evet zor durumdalar ama oraya gidenler az değil ama yetmiyor yetişilmiyor biz tvden görüyoruz ne kadar yardımın gittiğini ama bir il değil ki yollar berbat yetişmiyor ki 
(7,772 puan) tarafından
Alla yardimcilari olsun
0 oy
(57 puan) tarafından
Insanlar hep pisti  cnm hiç düzelmediler   ki yaşadığımız  her sey ibret  parçası 
(7,772 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Slikon tabancası gönderen olmuş ya. Cahillik değil bu. Evindeki çöpü yollamış. İçleri rahat mı acaba oh yardimimizi yaptik diyolar mi acaba..
(7,772 puan) tarafından
Hiç gondermeseler daha iyiydi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 258 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Seymaak1 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 401 göst.
0 oy