Kızlar eşim güvenlik vardiyalı çalışıyo bu hafta ikindi 3 te işe gidiyo akşam 10da geliyodu bugün normalde de öyle bazen yani cuma günleri işi yoğun oluyo gümrükte çalışıyo tir falan giriş çıkışı yapiyo.yeni çalışanlar almışlar eskiler çıkarılmış bi benim eşim kalmış orda oda bugün yeni gelene yardim edicem dedi geç gelebilirim dedi. İçim biraz değişik oldu inansam mi inanamasam mi bilmiyorum biliyorum sıcaksınız eşin senin bilmen gerekir ama ne bileyim insanın aklına çok şey geliyo. Eşim beni seviyo severek evlendik ama hamileyim düşük riskim var hani bana yaklaşamıyo ilişki yasağı var iki aydır korkuyorum başka şeyler yapar diye bi yandan beni çok seviyo diyorum bi yandan da aklıma bin türlü şey geliyo bi arkadaşı var bekar yaşı 30 küsür olmuş hep onunla takılıyo yedi yirmidört ya telde konuşuyorlar aynı iş yerindeler benim evime de geldi yemeğe iyi birisine bemziyoda bekar bide eşim onunla çok takılınca bide adam tek yaşıyo uzun zamandır sizce bi anlam çıkarmalımıyım bunlardan nolur yarışmacı olun