Kızlar 14 senelik arkadaşım ile 1.5 sene önce küstk eşime bir kaç laf söylemişti ama ağır laflar hiç yenilir yutulur cinsten değildi hani başkası dese o kadr zoruma gitmezdi. Bende tamamen çıkarmıştım hayatımdan ondan sonra çok aradı mesaj attı bana barışmak için elinden geleni yaptı özürler diledi. Normal bi arkadaşım değildi benm kız kardeşim yok o benim kiz kardeşim dostum herseymdi. Dogumumda yazdı sonrasında yine yazdı hep aradı. Ben hiç cevap vermedm. 3 gün önceki depremde oda marastaydi direk aklıma o geldi çok aradm mesaj attm dönüşü çok geç oldu. Hani ben onu silmiştim hayatimdam.. o cevap yazana kadr aklım çıktı bisey oldu. Aradm konustk. Oradaki arkadaşları ölmüş eşinin teyzeleri teyzesinn çocukları ölmüş evi hasar almış o ağladı ben ağladım. Evimiz gitti dedi canımızı zor kurtardik dedi. Simdi yaşadığımız yere geldiler ben gitmeyi çok istiyorum ama eşim asla izin vermez aradığımı bile bilmiyor. Onu gectm aileside biliyor küs olduğumu onlar bile sanmıyorum izin vermez.. siz olsanız ne yapardınız..