+1 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabah ezanlarinda çağırdığında gitmedigimiz Rabbimiz bizi öyle uyandırdın kı. ..

image

3 Cevaplar

+2 oy
(611 puan) tarafından
Uyanın Allah için!!!

Yalnızca rabbinize ibadet edin ve ona hiç bir şeyi ortak koşmayın.

Hüküm,hakimiyet,kanun koyma yetkisi,dua edilecek,istenilecek yalnızca o'dur.

Hüküm milletin değil Allahindir. Allah'ın arzında Allah'ın kurallari geçerlidir. İnsanların,demokrasinin değil!

Lütfen ama lütfen uyanın.

Dini yalnızca Rabbinizden ve onun gönderdiği Rasulunden öğrenin. Artık şeyhlerin ,hocaların sizi sürekli uyutup kandirmasina ninnilerle avutmasina izin vermeyin.

Kendinize gelin ne olur.
tarafından
O uğultu kulağımdan gitmiyor sadece beşiğin basında tek bir getirdiğimi hatırlıyorum ve öyle bir korku pismanlik sardı ki ölmek için değil neden dedim neden rabbim çağırdıGinda gitmedim ? Deprem var diyince sokaklarda yatıyoruz yemek yemiyoruz ama kıyamet var cehennem var diyor gidip namaz kılıp ibadet etmiyoruz asla bidaha asla ibadetimi geçirmem biz bu dünyada neden var olduğumuzu unuttuk rabbim de hatirlatti
tarafından
Herkes bu felaketten kendine bir ders cikarmali.
tarafından
Evet kesinlikle
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Rabim gunahlarinizi bagiwlasin..demin haberlerde gordum 20 gunluk bir bebek enkazdan çıkarıldı depremin 4 gununde..onu orda yawadan rabim bizleri daha nasil uyandirsin bu gaflet ruyasinan..
tarafından
Rabbimin mucizesi cok
0 oy
(18,668 puan) tarafından

Yarın olup olmayacağımizin garantisi yok ama bizler  5 , 10. 20. Senelik planlar yapıyoruz çok aciziz cokk:'(

tarafından
Hicbirsey eskisi gibi olmayacak. .

İlgili sorular

+4 oy
21 cevap 577 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu