0 oy
1,072 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Polatlı ilçesi özyurt köyünde 2.7 deprem olmuş az önce Ankara  haymana ilçesinde de 3.7 sallandı bilginiz olsun. Kandili rasthanesinden bakabilirsiniz. Burada olması pek hayra alamet değil korkuyorum 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konyadayiz c bı yarım saat önce sallanır gbi oldum ama bna mı öyle geldi yoksa sallandikmi bilemedim
(688 puan) tarafından
Kandilli rasthanesinden gördüm sanki konyayi bir bak istersen ard arda bir çok deprem oluyor şuan artçı. Benim korkum Ankarada artçı pek olmaz arka arkaya 6 şubattan beri 3 4 defa oldu
tarafından
Ayy o uygulamayı indirdim kafayı bozacaktım kuzum
tarafından
Emirgazi de olmuş canim
tarafından
Konya'da hiç fay hattı geçmiyor diye duymuştum.hatta eşime gel Konya'ya tadşinalim demiştim...
tarafından
Geçen yıl ocak ayında bı akşam sallanmistik dehşet biseydi yaaa
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Fay hatti var haymanada ve balada normal olmasi depremin 

(688 puan) tarafından
Haymana da fay hattı var ama özyurt köyünde imkansız çünkü o köyün konumu nasıl biliyor musun Polatlı Konya yolu arasında kocaman tepelerin üstüne kurulmuş bir köy. Deprem derinliği 7 kilometreydi hemde
(11,499 puan) tarafından
Biliyorum polatlida oturuyorum
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Bende uygulaması yüklü her artçıda bildirim geliyor ama ankarayı görmedim 
(688 puan) tarafından
Kandilli rasthanesinden bak kuzum paylaşıldı orda
(2,367 puan) tarafından
Uygulama bendede var neden bildirim gelmiyor bana
(2,981 puan) tarafından
Bildirdimi kontrol edin
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Buz hissetmedik ya 
(688 puan) tarafından
Polatlı olarak bizde hissetmedik ama orda yaşayan insanlar paylaşıyor ve Kandilli rasthanesinden görünüyor
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Her yer sallanıyor Türkiye iran sınırında da oldu Türkiye'nin yarısı sallanıyor 
(688 puan) tarafından
İşte bu pek hayra alamet değil bu civar pek arka arkaya artçı deprem görmez. Özyurt köyü tepelik bir köy hemde koca koca dağın üstüne kurulmuş bir köy
(1,929 puan) tarafından
Kıyametin en büyük alâmeti depremler canım
0 oy
(61 puan) tarafından
Kandilinin sitesinde göremedim ben kaç kere baktım konya kulu var oda standart 1.9 
(688 puan) tarafından
Ankara son dakika deprem yaz afad haymanayi paylaştı Polatlı özyurt köyü de Kandilli de yazıyor canım
(386 puan) tarafından
Aynen bende goremedim
(3,158 puan) tarafından
Banada bildrm geldi polatlıdaki depremden
(61 puan) tarafından
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun stresten korkudan şak diye doguracam artık nerdeyse
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Hissetmedim biz vallah deprem olmasada ol.us gibi kalpten gitcem sanırım ufdd çok kötü yaaa 
(688 puan) tarafından
Şuan böyle büyük illerde deprem olması ülke için çok kötü bir şey olur canım çünkü biliyorsun ülkenin yarısı Ankara ve İstanbulda neredeyse
0 oy
(38 puan) tarafından
Canım o uygulama dogru bilgi veriyor mu
(688 puan) tarafından
Evet haymana halkı dışarıda özyurt köyüde paylaşmış yakınlar
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bunlar her zaman olan artçılar zaten. İlk defa mı denk geldin ne yaptın. Bazen tam konum görünmeyebiliyor. Allah cümlemizi her türlü beladan, musibetten korusun inşaAllah.
0 oy
tarafından
Maraştan Ankara ya geldik psikolojimiz alt üst 
0 oy
tarafından
O ne canım uygulama mi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 314 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem Karaca (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,643 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aycelennn-12 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,022 soru

24,379,765 cevap