0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından
Kızlar dert değildir ama şu dönemde böyle insanlarin da olması çok tuhaf enkazdan kurtulan hayvanlar için bir platform oluşturulmus bende aradım belirtilen numarayı bir kedi sahiplenmek niyeti ile hani sahibi vefat etmiştir yahut sokakta enkazda kalmıştır düşüncesi ile aradım telefonu açan kadın kendini beğenmiş ses tonu ile bana yaşın kaç evin resimleri maaşın mesleğin eşin yani hadi bir kısmını anlarımda arkadaş evimin oda sayısı ısıtma aracı maaşım falan neyse üslubu o kadar edepsizceydi ki daha fazla dayanamadım tmaam hanimefendi sağolun alacak arkadaşlara başarılar diledim kapattım evet tabiki sorulacak edilecek netice de bir can ama ben şu soruları sormasını beklerdim evinde kaç çocuk var daha önce baktın mı vs yani maaş meslek evin neyle ısınıyor falan çocuk esirgeme sen çocuk alırken bu kadar desmiyorlar 

2 Cevaplar

0 oy
(12,025 puan) tarafından
Şöyle soyleyim canım.ben univee okurken bir grup arkadaşım ile barınak gonullusuyduk.yardim topalar ve sahiplenme için teşvik ederdik.biz Cook alipta bunun mama parası cokmus yetemiyorum ,aa ben veteriner parası cokmus yetemiyorum diye geri getiren sokağa atan gördük.ondan dolayı maaş soruluyor.mealege gelirsek ülkemizde çalışma saatleri çok olan eve zor gelebilen gelse bile sadece dinlenmeye vakti olan meslekler var.yani o da bir can ve ilgilenilmedigi taktirde depresyona girip olebiliyorlar.bu yüzden meslek sorulur.cok çocuklu aileye hayvan verilmek istenmesi de var ortada.cunku çok gördük alipta q benim kızım korktu a alerjisi vamis diye atan ki ne yazikki daha temelde. Bir hayvan ile büyümeyen çocukların zarar verme potansiyeli çok yüksek.ama ne olursa olsun arkadaşım alaylı tavrı hiç hoş değil.
(173 puan) tarafından
Tüm bunlarda çok haklısın ama bunların tüm cevabı tek bir soruda gizli daha önce hayvan baktınız mı yahut eviniz de halı hazırda baktığınız bir can var mi olacaktı! Ve evet evimde iki gozude kör olan bir kedim var yıllardır bizimle hamd olsun
(12,025 puan) tarafından
Ben konuşma tarzını hiç hoş bulmadim hanımefendinin .fakat ne yazikki sorup forma yazmak zorundalar
-Reklam-
0 oy
(132 puan) tarafından
Bu yaşadığımız felaket insanların dengesini bozdu heralde. Kayinvalidemle çok iyi anlaşıyorduk ama 2 gündür bir soğudum anlatamam. 

Eşim afada bağış yapmış yüklü bir miktar bende muge anliya göndermiştim. Asla hicbir zaman parada gözüm olmadı ama esimin o büyüklükte bağış yapacağını hiç dusunmemistim şu kadar gönderdim diyince inanmadım ( evde tek çalışan o asgari ucretle geçiniyoruz evimiz kira ) bu sebepten bu kadar gondermemissindir dedim. Kayinvalidem açtı ağzını yumdu gözünü benim oğlum vicdansizmi dusuncesizmi diye diye ben o anlamda söylemedim desemde dinlemeden laf saydirdi arka arkaya esimin aklına sokan benim gönderelim diye ben vicdansız oldum. Psikolojimizin bozulmasına veriyorum şuanda insanların dengesizligini 
(173 puan) tarafından
Kayınvalidenin patlayasi varmış resmen pimi çekilmiş bomba gibi hazırda bekliyormuş benim telefon da konuşma yaptığım kadında öyleydi ben telefonu açarken merhabalar müsait misiniz dediğimde direk bana atağa geçti neyse kendi bilir baksın tüm kedilere kendisi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 333 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (3,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 463 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 750 göst.