Biz öldü diyoruz ama belkide vefat etmiş kardeşlerimizi orda karşılayan melekler doğdu diyordur. Ölen çocuklar sabiler belkide şuan cennete koşup oynuyorlar. Belkide şuan çok mutlular. Belkide o çocuklar bu dünyada yiyemediği her şeyi 6 şubattan beri yiyorlar. Belkide en güzel köşklerde annelerini babalarını bekliyorlar. Belkide ailesi ile bu dünyada sahip olmadığı her şeye sahip olmuşlardır. Belkide çocuğuna siper olmuş baba şuan cennetin en güzel yerinde birlikte oyun oynuyorlardır. O amca çocuklarına bisküvi yediremedi ya hani belkide melekler onun çocuklarına cennetin en güzel yiyeceklerini yedirdi babası için. Hani çocuklar donarak öldü ya belkide cennete melekler onları pamuklara sarmıştır anneleri feryat etmesin diye. Hani insanlara bir kefen bir abdest bir musalla taşı bir cemaat nasip olmadı ya belkide efendimizin öncülüğünü yaptığı bir melek cemaati onlar için orda namaz kılmıştır. Bir anne son nefesinde çocuğu emanet etmiş ya hani belkide o anneye çocuğu gelene kadar cennete bir sürü çocuk vermişlerdir.
Düşünün ki haç bölgesinde bugün cenaze namazı kılınmadan defnedilen insanlar için cenaze namazı kılınmış. Nasıl kutsal bir ölüm Şahadet şerbeti içmek. Ne güzel bir cenaze namazı tamda efendimizin yanında onun ümmetini uğurlamışlar.
Biz böyle yanıyoruz ya hani belkide onlar bize üzülüyordur. Allahtan tek isteğim tek duam benim annem ben küçükken, banyo ettirip benim içime üşimiyim diye yün koyarmış. Bana çok düşkünmüş. Benim annem eğer cennete ise anneme versinler donarak ölmüş tüm çocukları annem onlarıda pamuklara sarar.