0 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,083 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3 gün ateşlendi ben deprem olaylarından dolayı çok ağlıyordum üzülüyordum eşim stresin ona yansıdı ondan dedi bende dişten diye düşündüm. Ateşi dünden beri düştü ama bugün bütün vücudu kırmızı olmuştu hemen doktoru aradım resim istedi yolladım 6. Hastalık olmuş doktora gelmene gerek yok ateş süreci bitince vücutta döküntü olur bikaç güne geçer dedi ama içim hiç rahat değil hergün duş aldırıp nemlendirsem mi? Yoksa zarar verir miyim napayım bilemedim ya 

9 Cevaplar

0 oy
(1,403 puan) tarafından
Hiç elleme canım bişey yapmana gerek yok kendiliğinden gececek
(6,083 puan) tarafından
İnşallah ya ay heryerine dağılmış durumda
(1,403 puan) tarafından
Evet bizimde öyle oldu ilk karnında çıktı ufak benekler sonra kolları bacakları derken yüzüne falan heryerine sıçradı koca koca kırmızı benekler bende korktum doktoruma attım fotoğrafı normal mi diye normal dedi 4 5 güne bitti kalmadı
(6,083 puan) tarafından
Bizimki salıya kadar geçer geçmezse çarşamba muayeneye gel aradan alırım dedi inşallah geçer ya bacım
(1,403 puan) tarafından
İnşallah canım ateşi yoksa korkma çünkü hastalık iyileşme aşamasına geçmiş demek
(6,083 puan) tarafından
Yok ama aşırı huysuz yani dün gece 2 ye kadar ağladı.. Duş aldırdım ince giydirdim ama yinede susmadı ateşide yoktu anlamadım sebebini
-Reklam-
0 oy
(7,134 puan) tarafından
ilk defa boyle bi hastalik duydum
(6,083 puan) tarafından
Bende valla bacım
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Antibiyotik kullandım peki 
(6,083 puan) tarafından
Yok kullanmadık hiç sadece ateş çıkınca calpol kullandım okadar elhamdülillah ateşte öyle aşırı değildi 2 kere 38.6 gördük ozamanlar verdim onun dışında ılık bezle müdahale ettim
(6,857 puan) tarafından
Canım bak şimdi biz 1 ay içinde 3 kez fln böyle bir döküntü kızarıklık hatta el parmakları soyuldu kızımın yeni oldu bunlar. Bak ateş deride döküntü yapar sık duş almirmamaya çalış cnm zamanla geçecek. Birde çocuklu ortama girmesin bulaşıcı olabiliyor
(6,083 puan) tarafından
Ya el ayakta yok şuan vücutta var öyle yaptım dün rahat edemedim doktora Msj attım şampuansız yıkayın hergün dedi
(6,857 puan) tarafından
İşte yayılıyor zamanla cnm . Bana da yıkama dedi bilemiyorum
(6,083 puan) tarafından
Bizimki şey dedi şampuan kullanma ama hergün suya tut
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(6,083 puan) tarafından
Aminn teşekkürler ya ay gördükçe üzülüyorum doktor cevap verene kadar ağladım benim yüzümden diye
0 oy
(954 puan) tarafından
Yüksek ateşten sonra oluyor, kendiliğinden geçer bi kaç güne. 
(6,083 puan) tarafından
İnşallah ya sağol bacım
0 oy
(419 puan) tarafından
Canım benim oğlumda geçirdi 1 yaşındayken elleme kendiliğinden geçiyor korkma korkulacak bir durum değil. Çok geçmiş olsun 
(6,083 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ne bileyim alerji olduğunda bile vücudu bukadar dökülmemişti
(419 puan) tarafından
Bende ilk defa o zaman karşılaştım hatta ateşten sonra oluştu bir anda doktor da korkulacak bir durum değil dedi. İnsan tedirgin oluyor işte :)
(6,083 puan) tarafından
Aynen banada korkma dedi ama korkuyor insan :(
0 oy
(155 puan) tarafından
Benim oglumda gecirmisti ufakken ilk 3 gun ates sonra döküntü seklinde. Doktor bir şurup vermisti onu kullanmistik hatta kasintisi varsa krem yazabilirim rahatlatir demisti gozlemledigim kadariyla kasinma olusmadi istemedim kremi o sekilde gecmisti
(6,083 puan) tarafından
Bizimki dedi ki ateşli dönemi atlatmış bir ilaca gerek yok hiçbişey vermedi döküntüler için elimde olan kremi sordu linola dedim tamam çok iyi kullan onu sürekli 3 güne geçer dedi gece Msj attım işte şampuansız yıkayın hergün kaşıntı olursa alerji damlasını verirsiniz ama olmaz dedi
(155 puan) tarafından
Aynen kasinti olmuyor alerji gibi birsey degil cunku. Bu arada sampuansiz yikanmayi bana da demisti sen yazdiginda hatirladim 7 sene oldu cunku. Gecmis olsun
(6,083 puan) tarafından
Teşekkür ederim ya kafasını gözünü çok kaşıyo 2 gündür ondan mı diye düşünüyorum bende
(155 puan) tarafından
Rahatlasin diye dus aldirabilirsin canim
(6,083 puan) tarafından
Öyle yapıyorum inşallah düzelir bakalım
0 oy
(484 puan) tarafından
Benim kızımd 7 aylıkkem olmuştu doktora götürdük ilaç falan vermedi sadece ateşi olursa diye ateş düşürücü verdi ellemeyin kendiliğinden geçer dedi ve bir kaç gün sonra geçti çok şükür yani korkma canım öyle korkulacak kötü birsey değil 
(6,083 puan) tarafından
Bizimkide öyle dedi ateşli dönemi atlatmış zaten dedi vücudundaki döküntüler bikaç güne geçer dedi inşallah bacımm
0 oy
(14,426 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım korkma Dr gerekeni söylemiş
(6,083 puan) tarafından
İnşallah bacım ya kız ilk kez duydum bu hastalığı bi korktum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 310 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 433 göst.
0 oy