Yalan söylemiyim bu hafta öyle post görmedim ama bu hafta dışında genel olarakta öyle sohbetler burda dönüyo tabi kimse o iğrençliğe tatlı dille ortak olmuyo linçliyolar ama bazı insanlarda gercekten ne edep ne haya kalmamış kocasının ne kadar az.gın olduğunu bile söyleyen vardi burda yani baskalarinin bunu bilmesine ne gerek var,banane senin kocanın kudurukluğundan,bunu bi postta gerçekten gördüm,ilişki hakkında konu açıldı yani öyle bise yazdı ki millette bi nefes alın tarzında bise yazmıştı artık nasıl kudurmuşlarsa,sonra o kadında döndü birine dedi ki benimki gibi bi kocan olsa öyle demezsin dedi bu ne iğrenç bi söylemdir yani bilmiyorum bana mı anormal geliyo ama kendi kocanın doyumsuzlugunu niye başkalarının kocasına yakıştırıyosun gerçi günde kaç kere koynuna girdiğini anlatan herseyi der yapar ondan sonra da felaketler niye bitmiyo bu yüzden bitmiyo işte karı koca ilişkisi diye bise kalmamış herkesin herseyi ortada,daha o kadar iğrenç şeyler okudum ki burda ama daha gece gece mideni bulandırmak istemiyorum,erkek karısıyla olan özelini birine anlatsa namusunu ortaya seriyo deriz ama kadınlar burda bunu rahatlıkla yapabiliyolar kendi namuslarini kendileri ortaya atıyolar,bilmediğin bise olur veya kadınsal olarak bi rahatsızlığın olur enfeksiyon mantar gibi veya vajinismus hakkinda yardim istersin gibi gibi şeyler sorulur ama kimene kocanın isteklerinden senin ona yaptığın cilveden yaşadığınız şehvetten..
Bende artık nasıl dolmuşsam kusura bakmayın içimdekileri dökesim geldi ama bence sayfa olarak büyük utanç duydugumuz bi durum bi kadının herseyi ayaklar altına sermesi özelini dökmesi