Zaten ilk cocukta kazayla olmuş bu arkadaş ve kocası genel olarak korunamıyolar bence,bende kızıma kazayla hamile kaldım oglum dha süt kuzusuydu 7 buçuk aylikti üstelik sezeryanlıydım ve kizimda mecburi sezeryan oldu,hic bi gün keske diye bi kelime çıkmadı ağzımdan yani keske olmasaydı keşke hamile kalmasaydım diye..cok şükür ki olmuş şuan 18 aylik,oglumda 2 ay sonra 3 yaşına giricek,eger tek tip korunma yöntemiyle korunuyosa olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüp ek olarak önlem almalıydı ona rağmen olursa Allahin taktiri artık,ben doguma rahmim yırtıla yırtıla gittim doktor bana dediki fazla değil 1 gün doguma geç gelseydin sonucu kötü olabilirdi dedi kızımı yaptığı baskıdan rahimde ki oglumdan kalan dikislerim açılmış,ordan gelen kanamayla ya ben yada kızım hayatını kaybedebilirdi,ben bu yaşadığıma rağmen hala korkmuyorum yine olsa yine önce Allahin izniyle sonra kendi mücadelemle sag salim doğururum ve ablalarımın ikinci doğumunda yaşadığı şeyleri anlatsam inan bidaha dogurmayi bırak hamile birini görürken için ürperir o kadar kötü bi doğum geçirdi her ikisi de ama yine de üçüncü olsa diye bekliyolar büyük ablamın canı çok tatlıdır acı eşiği cok düşük ama ona rağmen keske üçüncü olsa der her zaman,yani demem o ki burda insanlar dediği şeyde cok haklı kıyabiliyosa simdiki evladina kıysın yaşama hakkini karnindakine versin,kimsenin hamileligi lohusaligi 4 4lük mükemmel değildir eminim azda olsa ya hamilelikte yada lohusalikta zorluk cekmislerdir,ben kızımı öğrendiğim zaman eşime söylerken ağladım duygu karmaşası yaşadım ama içinde pişmanlık yoktu biraz korku biraz da ikisine yetemem duygusu vardi o yüzden ağladım,eşim geldi sarıldı vardır bi hikmeti biz üstesinden geliriz Allah ömür verdikçe dedi ve eşim benim hayattaki en büyük destekcim en büyük dayanagim o olmasa ben çoktan nalları dikerdim kafama huniyi takarım Bakırköy'e kapatılırdım heralde,ama arkadaşın eşi kıl aldırır gibi aldırırız demiş hadi arkadaşın korkusu var eşinin destek olması gereken yerde bu söylenicek laf mı sence