Günaydın öncellikle..
Ya zaten deprem yüzünden psikolojim bozuk herkesin öyle tabi ...
Ya ben saat 4 gece de uyudum yine.. hiç uyuyamadım ..neyse biraz daldım tabi rüya gördüm kötüydü rüyam.. sonra uyandım tabi saat 6 geldi.. ben arkama dönüğüm tabi yatarken .. baktım salondan vzk vzk sesler geliyor ayak sesleri geliyor dedim hirsizmidir içimden korkuyorum böyle 2 dakika boyunca dinliyorum.. eşim uyuyor diye biliyorum arkamda .. neyse baktım eşim yok yatağımda sonra böyle bı ohhh çektim eşimiş salonda olan ..
Neyse sonra eşim geldi biraz ruyamdan bahsettim sonra ***** yemin ederim ***** beni öyle bi korkuttu ki anlatamam zaten iyi değilim.. ben yine arkama dönmüş uzanmisim..eşim cama doğru baktı böyle bağırıyor ağlıyor sesiz ol dedi sımsıkı sarılıyor arkama korkuyorum dedi .. bende tabi şok ..
Korktum tabi sustum orada sesiz ol diyince ..
Sonra bi alarmı calmasinmi .. meğerse alarmı calacagini biliyor ayı..beni korkutuyor..bi ağladım varya ...
Kriz geçirecektim ..
Sonra diyor şaka yaptım özür dilerim sarılıyor zorla bana sonra dualar okuyor bana üfleyerek ..
Bende sandimki cama bakmıştı ya azrail geldi yemin ederim birde karanlık ya yüreğim ağzıma geldi Ahhh ahhh