Bişey duydum çok kişi duyarsa doğuma gittiğini sancin da okadar çok olurmuş doğrulugu varmı acaba kimseye demeyin doğduktan sonra söyleyin diyenler var
O zaman esine bile soyleme evde kendi basina dogur sifir sanci olur :D canim inanmayin ya batil batil seyler
Bir tek eşimi ararim birde yardımcı olsun diye anneme derim başka da kimseye demem düğün mü bu herkesin ne işi var hastahene de ben orda sancı çekeceğim başımda durup ne yapacaklar halay mi cekecekler
Ben habersiz gidicem gerek yok zaten o halde ne diye dersin ki doğmaya gidiyorum diye :D
:) ilk defa duydum canım bence saçma
Boyy sezeryan olcam teyzemler bilcek kaynpederlr bide görumcem
annem ve kocam biliyodu acayip sancim vardi. cok sacma bnce. ilk oglumdada herkez biliyodu cunki birgun onceden jastaneye yatmistim cok kolay dogumum oldu.
Herkese soyleyip de hastaneye insan doldurmanin ne mantığı var ki zaten? Yeryüzünde dogum yapan ya da yapacak olan ilk kadinlar degiliz yani bunu bu kadar da buyutmenin abartmanin hicbir anlami yok ayrica orasi hastane.. Kalabalik olursa sanci cok olur kafasi da hurafe bence..
Bence saçma elim ve görümcemden başka kimseye söylemek istemiyorum bu doğumda hatta yalnız eşimle gitmek istiyorum
Benim ki erken geldi esimle koştura koştura gittik ama baya sancı çektim evde eşim yalancı sancidir diyodu hastaneye bi gittik doğurup çıktım :)
Bende demicem herkese supriz olsun elimden gelse evde kendim doğururum da beceremem :D
Yok canım ne alaka vallahı inan normal dogum yaptım ve benim sülalem helede eşimin sülalesi kapıda bekliyordu hatta dogum yaptıgımı demek içn ebe kapıya çıktı sonrada ebem bana aşadaki ordu senin mi dedi evet demiştim düşün yani alakası yok yani:) ozman benim doguramam lazım ysni:)
Ben hastane milletini ayağa kaldırdım bişe olmadı boşver :D
Canim ilk defa bu kadar sacma bi batil inanc duydum tabikide alakasi yok . Inanma istedgne soyle de herkese tabiki soylenmez zaten duyar millet
Ne alaka canim tamamen batil inanç bu :))) ilk defa senden duydum inanma boyle seylere
Kızlar anca fırsat buldum arabadayim anneme gidiyorum da ben inanmıyorum da batıl zaten bana dedikleri o acaba sizlerde duydunuz mu inanan varmı diye sordum valla ben kimseyi doğuma giderken görmüyorum mahalledekulerden maşallah beni duyan çok oluyor benim gözetliyorlar anlamadım nereye gitsem gelsem ya camdalar ya balkonda
Instagram dan canlı yayın yapacam watsapdan durum Atacan :)))). Çünkü sezaryenim
ben kizimda brden sanci geldi kaynvalidem bzdeydi zaten esimde uyuyodu hemen haataneye gttik yatrdilar beni zaten esim verms herkese haber dogum yapncada kizimn fotosunu faceye koymus yavruma nazar değdirdiler valla siz koymayn:)
Ilk senden diydum cnm :))
Bence tam tersi çok kişiye söyler sen hepsi birer dua eder belki küçük sancılarla kurtulursun. Tabi söyleyeceğin kişiler genelde hep en yakınların olur zaten :)
1,507,568 soru
24,607,894 cevap
363,945 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın