Başlık çok değişik oldu farkındayım ama nasıl kısaltılabilir bilemedim konu şu
Adanada biri car kaynımın sevgilisi. Bize tanısmaya falan geldi oturduk yemek yedik bütün gün evimizdeydi. Şimdi konusmuyolar tam ayrıldılar mı bilemem ama tartısmıslar 1 hafta sonra da deprem oldu. Ben ilk iki gün kızla mesajlastım halini hatrını sordum ihtiyacın var mı diye çok saygılı biri yok dedi zaten.
Kayunvalideme sordum sen konustun mu diye kaynım kavga ettiği için aramamıs. Ben onu uyardım yaa kız seni saydı geldi o kadar uzak yoldan hediye bile almıs mesaj bari at insanlık mı bu dedim iyi bari numarasını bul rehberden mesaj yazıver benim adıma dedi baktım kaynım numarasını silmiş kadının telefonundan. O zaman hiç aramayalım sende konuşma bi daha dedi.
Bende bu akşam eşime dedim ki kız aklıma gelip duruyor ilk gün konuştum ama annen konuşma dedi kardeşinle olan mevzuları yüzünden bence insanlık değil yani arayıp sormak lazım dedim hadi küstüler sonradan barıstılar demez mi biz felaketten çıktık aramadınız diye. .
Eşimde diyo ki arada resmiyet yok hayatında bir kere gördüğün bi kız. Arayıp hal hatır soracak kişi benim kardeşim bize düşmez sen konuşma konusursan konu kardeşime gelir aralarındaki mevzuya dahil olmus oluruz bende bunu istemem dedi.
Tamam bi radde de haklı ama bilemedim yaaa... napim?