0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
Anneler şimdi yapsam kaynar suyla yapıyoruz ya zaten iki saate falan anca sogur. Soğuyunca icirsem 2 saat sonra yada 3 saat sonra falan sorun olurmu bginiz varmi

9 Cevaplar

0 oy
(11,103 puan) tarafından
Kaynar suyla mama yapılmaz ki
(11,103 puan) tarafından
Kaynatılmış ılımış suyla yapılır mamanın formulü bozulur öyle ilk kez sizde duyuyorum kaynar suyla mama yapıldığını
(504 puan) tarafından
Biri daha demiş şimdi ben şok ne biliyim bana öyle öğrettiler 15 aydır kaynatıp yapıp soguttum öyle veriyorum gorumcem öyle öğretmişti. Üzüldüm şimdi ya bundan sonra öyle yapayım da çocuk nerdeyse bir buçuk yaşına gelmiş mama yapmayı öğrendim sonunda :D
(11,103 puan) tarafından
Keşke bir Google a yazsaydın canım. Hem mamanın üstünde de yazıyor nasıl yapılacağı. 1.5 yaşına gelmiş zaten yarasın yediği :)
(504 puan) tarafından
Görümcem yapınca ben hiç sorgulamadim ya valla utancımdan soruyu kapatcam
(11,103 puan) tarafından
Yok kız bilmemek ayıp mı suç görümcen de bilmiyorsan millete niye yanlış öğretiyorsun
-Reklam-
0 oy
(2,534 puan) tarafından
Bacım ben vermiyordum öyle bekletip. Hem direk kaynar suyla yapmıyordum ben . Kaynayıp ılımş su ile yapıp hemen veriyordum azıcık dursa bile biberon da kötü kokusu oluyor yani 
(504 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun bir bayanda kaynar suyla yapılmaz demiş 15 aydır kaynar suyla yapıp soguttum ben öyle öğretti gorumcem bende hiç sorgulamadim vah başıma geleeenn acemilik hiç de aklıma gelmedi valla
(2,534 puan) tarafından
Yok kuzum kaynatılıp ılımş su ile yapılır . Bundan sonra böyle yap . Mümkün olduğunca da bekletme mamayı
(2,534 puan) tarafından
mama.kutulari üzerinde yazar aslında kuzum görümcen demiş ama sonra bı baksaydin keşke
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Kaynar suyla yapmam kaynatip iliyan suyla yaparım bekletmem genelde
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Öncelikle ılımış şu ile yaptığınız mamayı da yarim saatten fazla bekletmeyin diyorlar. Yanı maalesef 2 3 saat mümkün değil 
0 oy
(7,459 puan) tarafından
Kaynar su ile mama yapılmaz 50 derece ısıyla yapılır o da maximum bir saat bekler sonrası çöp 
(7,459 puan) tarafından
Hatta bunun için xioami markasının akıllı su ısıtıcısı var suyu 50 dereceye sabitliyorum bir buçuk senedir kullanıyorum bu ürünü hatta şimdi ikinci bebeğimdede devam ediyorum öyle yapıyorum böylece suyun soğumasınıda beklemiyorum
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kaynar suyla mama yapılmaz canım önce iliyacak sonra yapacaksın 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Mama kesinlikle kaynamis suyla yapilmaz kaynatip ilimasini bekliyceksin sisede de en fazla 1 saat durur dolapta 3 saat sonra cop 
0 oy
tarafından
Kaynatıyorum ilitiyorum öyle yapıyorum mamayı her zaman kaynamış su hazırda var o ılıyınca kullanıyorum 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Zaten kaynar su mamanın içini bozar yavru ben kışın mamayi içemiyordu hepsini çocuk peteğin üstüne koyuyodum ılık olsun diye bı kaç saaate içi pütür pütür oluyordu blzukuyodu yani dikkat et çok kötü kokuyo içmeden bebek bak ılık suyla yap kuzum bebeğin içeceği kadar soğusun şu sonra yap

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,508 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 932 göst.
17 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde EymenikonunAnnesi (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Lokumcum (103 puan) tarafından soruldu

404,195 soru

12,108,821 cevap

36,429 kullanıcı

...