0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,049 puan) tarafından
Bende eşimde ufakken hepatit aşilarimizi olmuşuz ancak evimizin alt katinda oturan akrabalarimiz engelli vurunmamislar meger orta yaslilar ama ancak ortaya cikti baska bir sebepten hastanede yatiyodu.ben aşiliyim evet ama 21 haftalik gebeyim bebegim aşisiz onu korur muyum? Hepatit a dışkı yoluyla bulasir diyo internette tuvaletimiz yememiz içmemiz ayri ancak kayinvalidem onlarla ilgilendigi icin benim onunla temasim oluyor bebek icin endiseleniyorum bu aksam soyledi doktor o yuzden henuz hastaneyede gidemedim

1 cevap

0 oy
tarafından
Zaten doğduktan hemen sonraki ay aşı yapılıyor korkma . Benim çevremde de çok var hepatit b
tarafından
Doktoruna sor.  Canım . Onlar gerekirse doğar doğmaz bebeğe yapıyorlar . Şimdiki bebekler çocuklar şanslı . Asi yapıyorlar . Bizden önce yoktu o yüzden bulasiyordu
(1,049 puan) tarafından
Gebeyim daha 21 hafta
(1,049 puan) tarafından
Ya durdular durdular gece 10bucikta arayip korkuttular tatmin edici cevap bulamazsam gidicem yarin saglik ocagina durulmazki boyle merakla
tarafından
Şuan hamilesin . Sen aşılısın bebeğine bişey olmazzzz korkma . Bende aşılıyim . Hamileyken hepatit olanların evinde kaldım bişey olmadı. Doktoruna gittiğinde . Komsumda var korkuyorum de . O gerekiyorsa yapar bebeğine doğunca .
(1,049 puan) tarafından
İnsallah sagolun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,356 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 292 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sesra.alan (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 199 göst.
6 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzu arzu (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 466 göst.
8 Kasım 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde sinem8omer. (153 puan) tarafından soruldu

412,519 soru

12,419,778 cevap

45,166 kullanıcı

Kategoriler

...