0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,245 puan) tarafından
Ya kızlar bundan 4 gün önce. Kızım gece 4 de uyandı biraz   bir seyisi yoktu sonra bir den duvara baktı korkarak çığlık attı dedi duvardan karıncalar benim yatağıma geliyor ve hiç bir şekilde. Yatakta yatmadı. Ve bu 4 gecedir de hep 4 de uyanıp agliyor uykuda çığlık atıyor 2 yaşında ne yapmam lazım aceba neden öyle yapıyor ki

7 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Gün içinde çizgi filmi izliyorsa oralardan bişeyler aklında kalmış olabilir. 
(1,245 puan) tarafından
TRT çocuk tek izliyor benim kızım gece gayet deliksiz yatıyordu bu dört geceddir  hep ağlıyor uyanık kaliyor
(4,876 puan) tarafından
Mutlaka bişeylerden korkmuş olabilir.
Önce siz kendi yanınızda yatırın sonra isterseniz yatağına koyun yada o an için ışık açık şekilde etrafı gösterin bişey yok diye sakinleşene kadar uyutmayın benim kızımda da bir ara oldu o da sürekli örümcekler geliyor filan demişti . Işığı açtım odaya baktırdım içi rahatlayınca uyudu tekrarı olmadı
(1,245 puan) tarafından
Yanımızda yatıyor lambayı açık bırakıyorum g
Her yeri gösteriyorum yine aynj
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan) tarafından
2 yasinda korku duygusu bi anda tavan yapar bi sure yaninda yatin. Karinca olmadigina ikna edin konusun bol bol 
(1,245 puan) tarafından
Ya elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyor lambayı bile açik bırakıyoruz ne zaman geçer
(1,085 puan) tarafından
Bi kadini takip ediyodum instagramda oglu iki yasinda gece uyurken adam var adam geliyo falan diyomus kadin bi hafta oglunun odasinda yatti bide oyun yaparak yataginin icine pelus oyuncaklardan koydu bak bunlar seni koruyo kimse gelemez yanima gibisinden. Bide 1 hafta yaninda yatti odasinda. Cocuk her uyandiginda annesini gorunce korkusu gecti. Sende dene bi kedi pelusu koy mesela bu kedi o karincalari yer senin yanina sokmaz kesinlikle diye anlat. Karincalar zararsiz hayvanlardir kimseyi isirmaz diye anlat. En azindan laftan anlayacak yasta konus bol bol karincalari sempatik gosteren hikayeler uydur
0 oy
tarafından
Gece lambası aç canım bir süre karanlıktan korkmuştur belki
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Canim çocuğunda nazar var nazar ayeti oku dualar oku bide yatigi odada duvarda asılı fotoğraf varmi
(1,245 puan) tarafından
Hocaya gitim dua falan okudu dedi anne babanin nazari  var üzerinde yok fotoğraf falan yok
(2,942 puan) tarafından
Di yazdiysaniz geçer inşallah
0 oy
tarafından
Ben Bi gün fırınımi  temizliyordum kızımda beni izliyordu sonra telefonum çaldı birden kalkıp koştum telefona ama kızım fırın bişey yaptı sanmış ondan koştum sanmış. 

o gece kabus gördü agladı uykusunda halbuki anlattım fırının bişey yapmadığını rüyasında fırın görmüş ama bilinçaltında korku olmuş  Üzerinden aylar geçti hala bazen fırın bişey yapmaz demi anne diyo üç yaşında. Çocuklar bazen korkuyor . çizgifilm konuştuğumuz şeyler anlamıo sanıyoruz dinliyorlar . Deprem haberi izliyordum kızım hemen dikkat kesilmiş onlara nolmus diyo hemen kapattım gerçekten dinliyorlar herseyi 
0 oy
(18,122 puan) tarafından
Odasını sirkeli suyla temizle canm yatmadan ince odasında sure aç yada sen oku birde böyle dene bakalim inşallah gecer
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Bişiden korkmuştur bol bol dua et, oku uyumadan önce çocuğa 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nesibe4450 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
12 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu