0 oy
81 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,003 puan) tarafından
Kızlar dün ateşi vardı calpol verdim indi bugünde ateşi çıktı yine calpol verdim diner gibi oldu ama yine çıktı ikinci calpol vereli iki saat olmuştur napmaliyim bez ıslatıp düşürmeye çalıştık ayağına limonlu çorap giydirdik ama bana mısın demiyor ateş olcerim yok şuan depremzedeyiz napmalym 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilık duş aldırma gerekiyo canım benim oglanda geçen çok ateşlendi 2 kez acillik olduk doktor ateş için gelmene gerek yok dedi bende havaleden korkuyorum nasi gelmeyin dedim eğer havale gecirecekse burda da geçirir korkma bende havale gecirmisim bişey olmaz Allah'ın izniyle dedi sonra bana soye tarif etti şimdi calpol veriyosun 1 saat sonra bakıyorsun hala ateşi düşmedi mi ılık bi dus aldiriyosun 1 saat daha bekliyosun hala düşmedi mi eklem yerlerine koltuk altı bacak arası baş enseye ıslak bez koyuyosun 1 saat sonra bakıyorsun hala dusmediyse 4 saat dolmuş oluyo tekrar ateş düşürücü vereceksin ama bu sefer dolven vereceksin dedi en erken 4 6 saat arayla ateş düşürücü verebilirsin bu döngüye devam et geçer yinede havale geçirirse yan çevir tukurugunu yutmasin 112yi ara dedi bi de ben şurubu az veriyomusum ondan da düşmemiş sen ne kadar veriyosun 
tarafından
Kaç kilo bebeğin
(1,003 puan) tarafından
2 yaşında 11 kilo vardir
tarafından
Canım kusura bakma geç gördüm şurubu az veriyosun kilosuna göre o ölçekli şurup kaşıkları varya onunla 1 dolu 1 de yarım vermen lazım ondan düşmemiştir benim de öyle oldu o şurup kaşığıyla yarım veriyodum doktor 10 kilo olana kadar tam 1 kaşık dolusu vermen lazım dedi öyle verdikten sonra düştü ateşimiz seninki 10 kiloyu geçmiş 1 kaşık dolu ver biraz daha ver 2 tatlı kaşığı da verebilirsin
(1,003 puan) tarafından
Bende tam kaşığı bile doldurmuodm canım çok olur diye tamam öyle yapaym çok saol
tarafından
Ondan düşmemiştir işte benim yaptığım hatayı yapmissin bak şimdi düzelir Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ılık suyla duş aldırdın mı belki işe yarar 
(1,003 puan) tarafından
Islak bez yaptık canım
0 oy
(51,545 puan) tarafından
enfeksiyon vardır geçmiş olsun canim
(1,003 puan) tarafından
Saolasjn canım :/
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Su içir canim .. kirimizi sogan kes sür ayaklarina koy corabla ..  bütün miktobu aliyomuš

ALLAH ŞIFA VERSIN

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 64 göst.
0 oy
1 cevap 26 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 52 göst.
0 oy
8 cevap 123 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu