Sabah kalktım hava kapalıydı şimdi güneş açtı ortalık silinip suprulcek mutfak toplanacak ama kim yapacak
Hava güzel bugün burda yani soğuk ama güneşte var karanlık değil ama benim de canım iş yapmak istemiyor çocukları uyuttum yatırdım şimdi işe başlasam heryer bitecek çocukların odası kalacak onlar uyanınca da orayı temizlerim diyorum ama olmuyor onlar uyanana kadar ben işi bitirip oturuyorum oturunca kalkıp daha iş yapasım gelmiyor
Hastayım başım çok ağrıyo çok halsizimmm dün deniz havası çarptı sanırım
Walla dün gece sipalari uyutayim derken uyuyakalmisim mutfak öyle kalmış sabah 6 da kalktim işleri bitirdim 8 de uyudum 9.30 da kalktim giyindik gerçek sıpa görmeye gittik bizim sipalarla ordan kahvaltiya gittik ordan çaya eltime gittik yeni eve geldik küçük sipayi uyutuyorum bı isim yok o yüzden
Ahh ahh bugün benim hem uyuma bugün du hemde temizlik günü olarak ilan etmiştim 1 de uyandim kahvaltı yaptım az önce bir koltuk sildim öldüm yaa resmen. simdide aldığım koltuğun karşına geçmiş silmesiyim koltuğun üstünde oturuyorum acep silsemmi silmesemmi .aksamada yemek yapilacak yapsammi yapmasammi .Allahım heryer heryerde en iyisimi ben tekrar uyumaya gidiyim yaa
Bizde bol yağmur kasvetli bir hava ve sıkıcı bir ortam bende sendenim
1,445,186 soru
23,743,510 cevap
314,277 kullanıcı