Benimkide nankör iki yüzlü iyi olsanda kıymet bilmeyen pisliğinn teki benden uzak öbür gelinlere yakın olsun
Canım hamile kaldım 1 kere bir şeyin ucundan tutmadı ben yüksek riskliydim tansiyon yüzünden kanamam olur diye korkuyorlardı hastanede günlerce yatmışlığım var orda beni hasta yatağımdan kaldırıp hizmet ettiriyordu eşimi severim ama hep annesi yüzünden kavgalar ederiz sadece annesi yüzünden kavga ettik bana çok hakaret etti hamileyken hep eşim için sineye çektim aynı apartmanda yaşıyoruz. 34. Haftamda hastanede yattım işte 3 gün eve geldim 37 de de doğum yapıcam asla kapımı çalmadı assolist gibi doğuma gitmeden 1 gün önce geldi oğlunu görmeye doğuma giderken eşimle tekme tokat birbirimize girdik evde ananı al git hastaneye ya anan ya sen doğurun bakalım ben gelmiyorum dedim eşim ağladı yalvardı öyle gittim annem geldi doğumuma 2 gün kaldı gitti doğum yapalı 3. Günümde kalktım bulaşık yıkadım sezeryan ile doğum yaptım mutfakta beni ittirdi dirseği ile karnıma vurdu sırf sütten kesilmemek için kafaya bile takmadım dikkat etsene dedim sadece çocuğunu cimcirerek zorla uyandırıp sütün yetmiyor şöylesin böylesin dedi sütüm kesildi günlerce mama verdim süt birikti öyle şuan meme tutuyor ve 20 günlük daha oğlum
Kız benimki de çok cimri daha bu sabah tartıştık kuru ekmek yiyelim paramız cebimizde kalsin diyorsun onun elbiseleri hep yama hep başkalarının ona verdiklerini giyiyor düşman başına böylesi o gün konuşuyorduk dedi ben maaşımı alırım aç olsam bı bisküvi almam gelir evimde yemek yerim para harcamam dedi ben bu kadarını beklemiyordum fakfakir kayannam pineli kaynanam
1,507,922 soru
24,612,717 cevap
364,155 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın