0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Bebeği gevşek olan var mı hipotonik veya her hangi bi rahatsızlıktan kaynaklanan 

2 Cevaplar

0 oy
(789 puan) tarafından
bebegini bu konu uzerine hastenye goturdun mu
tarafından
Evt tahlil felan derken temiz çıktı beyin boyun emg istendi durmadı içinde şuan randevu bulamıyorum götürmk için
(789 puan) tarafından
senin bu postlarina denk geldim yanlisyanlis anlama canim ama neden bu kadar bekliyorsun cocuk bir yasinda galiba aylardir randevu yok diyip bekleyecegine ozele gotur ya birsey varda gec kalirsan yazik gunah degil mi gelecegini herseyini dusinmen lazim kendi kendine surekli netten arastrip hastalik bulup buraya soruyorsun demek ki cocugunda icine sinmeyen birsey var niye bunu hem kendine hem cocuguna yapiyorsun emara girmesi lazim bebeginin artik beklemeyi kendini yipratmayi birak hastaneye git bir an once
tarafından
Tatlımmm deprem olayı girdi araya götüremedim anladın mı gel buraya kirpiklerin donar bu tofanda kıyamette nasl götürebilirdim ki sen söyle arabamızda buz tutuyor hastane 20 dk yol sanki ben istemiyomuyummu götüreyim acayipsiniz gerçekten sırf linçlemek için yorum yapıyorsunuz buraya paylaşma sebebiö moral olsun diye tamammı illaki birinin çoçuğuda buna benzer bişey yaşamştor belki rahatsız oluyorsan postlarımdan görmezlikten gelllll senden ricam
(789 puan) tarafından
Benim amacım linçlemek değil senin sorumsuzluğu nerdeyse 5 aylıktan beri yazıyorsun çocuğum gevşek diye deprem ne alaka soğuk ne alaka sen yazında ayniydin ben senin iyiliğin için yazdım rahatsız olmadım ben seni uyardım çocuğuna yazık ediyorsun bu zamana kadar beklemen hata diyorum bak 10 aylık bebek hâlâ oturmuyor ve sen evde rahatça neyi bekliyorsun anlamdım ben hastaneye götürüp çocuğu tedavi ettirmek yerine burda insanlardan fikir almakla uğraşıyorsun tedavi için geç kaldığın zaman ne olacak Allah o kız çocuğun hakkını sana sormayacak mı ne diye beklettin bu çocuğu demeyecek mi hâlâ bahane üretiyorsun ne diyim Allah seni iyi etsin daha da yazmam merak etme
tarafından
Salı günü göstericem
-Reklam-
0 oy
(5,668 puan) tarafından
Kan uyusmazligindan sebep sarili oldu oglum ilk gece 25 deger ile. Yogun bakima yatti isin tedavisi yeterli gelmedi kani degisti kan degisimine kadar olan asamada beyin gasar gorme itimali vardi yogun bakimdan cikti cok sukur sorun yok suan 9 aylik olduk riskli bebek diye geviyor ve takip ediliyor devlette  kendi ozeldeki doktorumuz     Beyin hasari kalma ihtimali sifir dedi emiyorsa duyuyorsa tepki veriyorsa. Sesi aglarken tiz cirtlak degilse kas tonusu iyi gevsek degilse korkmaniza gerek yok demisti. Allaha bin sukur. Emekliyor desteksiz oturuo. Ayaga kalkmaya calisio baybay gelgel yapio falan. Devletteki dr  8. Ayda muayene etti birde cck noroljiye goturn dedi bizim saptyamadigimiz seyleri saptayabilirler dedi. Ozeldeki foktorumuz ise hic gerek yok diyor onlar arastirma hastanesi oldugu icin is bizden cikain biz bilgilendirme yapalim hukuki olarak zamaninda uyarmadiniz diye basimiz belaya girmesin diye. Bilgilendirme amacli demisler. Bizim hikayemiz boyle canim. Gevsek mi bebegin kac aylik hic tepki falan yokmu.  Cck noroljiye goturdunuzmu devlet deyayli arastirma yapiyor bizde bir sorun olmamasina ramen arastirmak istediler en kucuk ayrintiya kadar. Devlete gtmeni oneririm eger boyle bir sorun varsa
tarafından
Bilmiyorum ki adıyla seslenince dönüp bakıyor alkış çalıyor göz temasıda iyi emg istendi olmadı geçersiz sayıldı salı günü göstericem geçen haftalarda götürecektim deprem olayı girdi araya dr yoktu ama egzersiz yaptırınca kollarınıda bacaklarınıda kasıyor sma tıp 2 hastalarını görünce korkuyorum yürüteçte adım atıyor tek tük onda. Sonra geri geri gidiyor ittire ittire hareket ettiriyor böyle 2 elinden tutunca gövdeside kollarıda sallanıyor dinç duramıyor ama ayaklarının üzerine basmayı öğrendi yüzüstü döndüğünde ellerini kaldırıp kollarını omuz hizasına getirmiyor çaba sarf etmiyor oturma desen oda yok tahlil vs. Temiz çıktı emg çektirmemiz lazm bakalm 30 Mart yaşımız dolacak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 62 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
+1 oy
56 cevap 1,085 göst.
0 oy
19 cevap 690 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu