0 oy
1,221 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

sanirim pilot olmak isterdim :angel: keske imkanim olsa ozelde yillik 100 bindi di son yuksel lisans seklinde iki yil egitim veriliyordu tabi iyi bir ingilizce altyapisi olmasi gerek :unsure:

26 Cevaplar

0 oy
(5,910 puan) tarafından

Savci olmak isterdim hayalimdi ama olmadi :(

tarafından
Peki simdi calisiyormusun
(5,910 puan) tarafından
Malesef hamileyim canim
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Polis olmak isterdim 
tarafından
Pwki hangi alaninda
0 oy
tarafından
Ressam olmak isterdim cizimlerim güzel ama profesyonel değilim çünkü bu konuda hiçbir eğitim almadım
tarafından
Yaaaa ne kadar guzel :)  resimde egitimi evdende alabilirsin hem online kurslar var videolar var :)
tarafından
teşekkür ederim canım bunu degerlendiricem :)
tarafından
Bizimle de paylas guzel eserlerini :) mukemmel bir yetenek :) sanat gormek gordugunu kagida aktarabilmek
tarafından
olur canim şu an elimde bi tuval var astarini çektim salon duvarı için tablo yapıyorum bittiğinde aticam mutlaka çocuktan firsat buldukça baslicam
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
tarafından
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
0 oy
(1,422 puan) tarafından

Kucuklukten beri ogretmen olmak isterdm universitedeyken muhasebe dersinden nefret ederdm hic yapamazdm ama muhasebeci olcam oglum biraz buyudugunde keske ogretmenligi kinasaydim da o gelseydi basima :D

tarafından
:)")")")") heheheh muhasebe ogretmeni ol bebisim :)
0 oy
(2,557 puan) tarafından

Ogretmen ohh sabah 8 aksam 5 haftasonu tatil resmi tatil bayramlar tatil 3 ay nerdeyse bos biraz mantıkçi olmak lazim :D:D

Ama hayalim radyo sunucusu olmak vj veya dj 

tarafından
Ahhh deme oyle ben ogretmenim hafta sonu calisiyoruz malesef 5 de bitmiyor inanilmaz hazirlik yapman lazim ( tabi evde yatan dinozorlarda var yok degil) bide gunduz o kadar cok konusuyorsunki eve gelince insanlaei suaturuyoeum beynim uyusuyor artik :)
(2,557 puan) tarafından
Yaaa :) her meslegin zor tarafi var tabi esimde bankaci o da öyle aksama kdar dunya insanla konuşuyorum beynim yoruluyo diyo :/ bnmle cok konuşmuyo
tarafından
Malesef hakli canim :( aynen oyle oluo insan

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 605 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 561 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
42 cevap 788 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu