0 oy
6,618 göst.
Diğer kategorisinde (1,485 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bir kaç takip ettiğim sayfalar paylaşmıştı instagram da takipçisi sayısıda yüksek merve mursaloglunun Kızın anne tarafında eşinin tarafı da varlıkli ailelermis.  Hatayin en köklü aileleriymis. Evler 3 katlı eski bir köşkmüş. Depremde tamamen yıkılmış. Şoförleri bakıcılari enkaz altından çıktı ama .merve haydar 2 yaşındaki kızları ada ve bakıcınin kızı sanırım enkazdan çıkmamış. Biliyor musunuz bu aileyi bilginiz var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(2,542 puan) tarafından
İlk defa duydum. Ne olmuş ki
(1,485 puan) tarafından
Depremde de canım evleri yıkılmış ama enkazda yoklarmjs
(2,542 puan) tarafından
Hadi yaaa. Garipmis
-Reklam-
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Biliyorum, kazanın patlayip yangın çıkardığı da söyleniyor başka yerde de olabilecekleri soyleniyor hepsi iddia tabi telefonu bulunmuş enkazda. Allah yardımcıları olsun 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Kuzum bazı enkazlarda doğalgaz  yangın çıkartmis ve cesetlerin kemikleri bile yana yana kül olmuş bir tanidiğimizin ablasi  ve iki çocuğu enkazdan bulunamamiş bir çocuğun  yanmiş kemik parçaları bulunmuş  yetkililer yana yana bitmişler demiş
(1,301 puan) tarafından
Evet kuzum yanarak bitiyorlarmiş yangin  o kadar büyük oluyor demekki
(2,948 puan) tarafından
Peki enkaz dışından gözükmüyor mu acaba yangın allahm büyük imtihan ya
(1,301 puan) tarafından
Kuzum yangin  gözukuyor gözükmezmi ben hataydayim  deprem hepimizi çok derin  sarstı  binalarin  enkazı o kadar çok yaniyorki dışardan görünüyor
(2,948 puan) tarafından
Ya böyle yangın gözükmeyen ama altında bulunmayanlarda varya parcalanmislardir belki ondan bulunmuyor bide tabi oda var geçmiş olsun sizede canim evlerdemisinz simdi
(1,301 puan) tarafından
Çadırdayız kuzum eve girmiyoruz
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Sosyal medyada gördüm tanımıyorm.da çıkmamış bende merak ettim 
0 oy
(447 puan) tarafından
Depremden sonra yangın çıkmış o gün. Yanmış olma ihtimalini degerlendiriyorlardı. Toplu mezarları araştırıyorlarmıs bir de
0 oy
(19,997 puan) tarafından
Ben gecen gün okudum. Hatay eski cumhurbaşkanının soyundan geliyormus. Hatay referandumla turkiyeyə katılmadan önce orası özerk ya da ayrı bir devletmis. Allah rahmet eylesin. Dün birileri çıktı tekrar. Belki onlar da çıkar .
0 oy
(10,116 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum tanımıyorum 
0 oy
tarafından
O kadar çok kayıp insan varki tahmin bile edemezsiniz arkadaşım 3 çocuğu kocası yok başka bir arkadaşım ve kızı kayıp heryeri aradık ama yoklar ne ölüsü ne dirisi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,782 cevap

40,477 kullanıcı