Kizlar o bayana inanmayin yalan konusuyor bir dedigi bir dedigini tutmuyor niyetini bilemem ama bizlerin vicdaniyla iyi niyetiyle oynuyor nasil insanlar var ya burdaki herkes hamile sonucta etkileniyor bir diyor akrabamla istanbula gidiyorum bir diyor kimsem yok yalniz basima kactim gidiyorum polisi ara yardim iste diyoruz dag basina polis gekmez jandarmayi aradjm yardim etmiyor cok mantiksiz yani
Oyun oynuyor ilgi çekmek istiyor :D
Böyle bişi için niye yalan söylesin ki??
o kimki canim ben hic denk gelmedim
Ben burdan yardım isteyenlere asla inanmıyorum zaten burayı ben zor buldum onlar kasıtlı yapıyorlar vicdan yaptırmak için
Bana da hic inandirici gelmedi
hele ben yardm postu actm bide:))
O kim canim ne oldu ki
Canım banada oyle geldi bi diyorki jandarmayı aradım geliyor dio sonra dio ki bi akrabam geldi aldı beni diyor eşimin haberi yok uyuyor dio valla allah bilir doğru olup olmadığını ama ben sonradan farkına vardım inandırıcı gelmedi bana eğer dogruysada allah yardım etsin
Acikcasi vala banada hic inandrici gelmedi.
O kadar belliydi ki yalan söylediği onun
Nerden biliyorsunuz ki yalan söylediğini bu kadar emin konuşan kişilere anlam veremiyorum hadi doğru söylüyorsa zaten zulüm görmüş bir kadın o kadının hakkına giriyorsunuz o kadın hakkında insnalari kötü düşünmeye sevk ediyorsunuz doğru mini yaptığınız anlam veremedim .Tek.tek de okudum çelişkili bir şey göremedim jandarmayı aradım demiş kız ki insan o ruh hali ile ne yazidgin ne dediğini zaten bilemez bu kadar katı düşünceli olmayın lutfen
Bence o kişi erkekmisti kızlar resmen dalgasini geçti ne anladı acaba adres fln vermeyin bunlara 156arasin buraya nasıl giriyor jandarnayuda arabilir
Bence o kişi erkekmisti kızlar resmen dalgasini geçti ne anladı acaba adres fln vermeyin bunlara 156arasin buraya nasıl giriyor jandarnayuda arabilir istese
Valla hepimizin aklı başında belli zeka seviyesi olan bilinçli insanlarız bana göre ben okuduğum da manasız geldi ama şimdi bişey yazsam millet saldırıcak o yüzden Bi daha okumadım yorumları bile eğer gerçekse Allah yardımcısı olsun ama bana hiç inandırıcı gelmedi.
Ayy dünden beri aklımdan cıkmadı kadın ama nie böyle bir şey yapsınki ne cıkarı olabilir
1,492,525 soru
24,387,226 cevap
349,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın