0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
Genel anestezi ile çocuğunun dişlerini tedavi ettiren var mı varsa hangi hastanede yapılıyor 

2 Cevaplar

0 oy
(1,457 puan) tarafından
Cocugunuz kac yasinda ve disi cok agriyormu?onemli degilse onermiyorumgeenl anesteziyle disin yaptirilmasini.dis doktoru asistaniym .3yila kadar calistim bir kere (Allah korusun sizi korkutmak icin soylemiyorum ama aklinizda bulunsun dedim)cocugun anestezden uyanmadgnin sahidi oldum kendi calsdgm hastahanede degl  calsdgm doktorun tandginin calstdgi yerde olmustu olay . Boyle iyice dusunun.
(1,156 puan) tarafından
Siz önermiyor olabilirsiniz. Herşeyin bir yan etkisi var. Çocuk devamlı ağrılı ve çürük diş ile mi gezsin ? İleride gelecek olan dişlerine bile etkisi oluyor. O kadar doktor gezdim kimse önermiyorum demedi. Her ameliyatin olduğu gibi bunda da tam garanti veremez kimse. Ama mecbursun yaptırmaya. Çocuğunun canı acısın istemezsin.
(213 puan) tarafından
Üst dişler komple çürük yemeği hep bi iki dişiyle yiyor.ön dişleri zaten eridi yok oldu sayılır bi kaç gündür onlar da ağrıyor. Kızımın aldığı ilk anestezi olmayacak doğduğu gün ameliyat oldu. Yapan yer olsa yaptırıcam mecbur daha 3 yasında
(1,457 puan) tarafından
Helenacim canim sakin ol ) basta yazdim agri filan varmi diye .ben 3yil calistim bazen anneler kucuk curuk gorseler bile endise edip doktora gelirlerdi ki aslinda bu cok guzel bisey.temizleyin bunu ilerde dahada kotu olmasin diye ama sut disleri zaten dokuluyor yaptirmanin bi anlami yok tani egerki agrimiyorsa .anlatmak istedigim bu.
Kubraeren canim  tabiki en iyi sen bilirsin sadce gorup gecmek istemedim konu cocuklar olunca cok hassas oluyorum.Allah korusun bir kere kotu sey olmussa herkesde olucak diye birsey yok tabi ama bildigimi paylasmak insani borcumdur
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Ben yaptırdım özelde.
(213 puan) tarafından
Hangi şehir acaba. Ne zaman yaptırdınız birde ne kadar tuttu
(1,156 puan) tarafından
Aydın'da yaptirdim. Özelde doktora gidip onun anlaşmalı olduğu özel hastanede yaptırdım. Yaklaşık 2 saat sürdü operasyon. Zaten devlet hastaneleri yapmıyor. Kızımın arkada çürükler önde kırıklar vardı. Baya erimisti. Dolgu zirkon krom vs işlemler yapıldı. 25 bin tuttu.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 372 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 86 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 453 göst.

411,820 soru

12,397,486 cevap

44,267 kullanıcı

Kategoriler

...