0 oy
315 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (399 puan) tarafından
Devlet hastanesi genel anestezi ile yapıyormuş iyi mi kötü mü karar veremedim tecrübeli olanlar anlatabilir mi nasıl geçiyor süreç

12 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Genel dediğin tamamen uyutmak mi yoksa narkozmu bilemedim benim oğlumda devlette oldu tamamen uyuttular istemedim ama uyuttular. Ama ıyiki uyuttular ro tramvayı hatırlamasini istemezdim. Güzel geçti sadece o açlık süresi bizi bizden almıştı 
(399 puan) tarafından
Kaç aylık yaptırmıştınız
(1,264 puan) tarafından
9 aylıktı yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam
(399 puan) tarafından
Nasıl geçti peki uyanma süresi filan kusma yada çok ağlama oldu mu sizde
(1,264 puan) tarafından
Kusma olmadı şöyle anlatayım, gece gittik yatış verdiler, gece 12 ye kadar katı 12 den 3 e kadar sıvı alabilir dediler. Sonrasında hiç bisey yiyip içmek yok. O gün benim hayatımdaki belki en zor gunum oldu çünkü hiç ayrılmadım oğlumdan ben. Sabah bekledik bekledik yok ilk bizi alacaklarını söylemişlerdi halbuki. Saat 13:30 da aldılar, 40 dk getirdiler iki kelimede damar yolu açmışlardı çok ağladı oğlum geldiğinde inliyordu üstünü giydirdim 2 saat sonra şu meyve suyu verdik narkozun etkisi geçince kendine geldi sanki hiç sünnet olmamış gibiydi koşup oynuyordu. Zorlamadı beji sadece krem sürmek zordu tabi ağrı kesici filan akıyordu. Eve geldiğimiz gibi pansumanı açılmıştı zaten doktor demişti açılırsa götürüp yaptırmayın dıe şükür öyle atlattık. Bi problem yaşamadım aslında güzel geçti ama oğlumun aç kalmadı bide gotururlwrken çok ağladı bir saniye bile kimseye emanet edip bir yere gitmedim ben halen öyleyim o yüzden başkalarımd durmaz beni görmese ağlar..hic korkma yani 40 dk da bitiyor bezli olduklarından gerçekten hemen iyi oluyorlar.
(399 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(3,857 puan) tarafından

Bende devlette yaptırdım tam uyumadi sersemlettiler 1 saatte geldi oğlum 

(399 puan) tarafından
O nasıl oluyor ki canım
(3,297 puan) tarafından
Sedasyon
(399 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum bize genel anestezi ile yapılacağını söylediler
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Pardon tam 12 aylıkken yaptırdım ben
0 oy
(10,814 puan) tarafından
Eşimin kuzenin oğlunu sünnet ettirecekti daha 1 yaşına girmedi genel anestezi demişler geri gittiler valla kabul etmediler ben ilk defa duyuyorum benim bildiğim iğneyle uyusturuyolar 
(399 puan) tarafından
6 aylıktan küçüklere lokal yapıyorlarmış ama benim bebeğim 9 aylık çok hareketli durmaz diye doktor genel anestezi ile yapabileceğini söyledi bende kararsız kaldım
(10,814 puan) tarafından
Kız ne alakası var lokal anestezi dediği belden uyuşturma değil mi bizim sezeryanla olduğumuz ben hiç kipirdayamadim çocuk nasıl kipirdayacakti
(399 puan) tarafından
Yok canım sadece sünnet bölgesii uyuşturuluyor diye biliyorum
0 oy
(11,199 puan) tarafından
Yan odadaki bir bebek oldu bugün 1.5 yaş civarı. Getirirlerken uyuyordu yatağa koydular uyandı neydi bilmiyorum ama genel anestezi olmadığı kesin. Çocuğu zor zapettiler çok üzüldüm inşallah bebeğin küçüktür. Sünnet bebekken yapmak çok daha iyi 
(399 puan) tarafından
Lokal anestezi olabilir belki benim bebeğim 9 aylık hatırlamasını istemediğim için bende küçükken yaptırmak istiyorum
0 oy
tarafından
Biz özelde yaptırdık uyutularak yapıldı. Hiç zorlanmadık anesteziden dolayı sersemdi o kadar oda geçti 
(399 puan) tarafından
Kaç aylıktı yapıldığında
tarafından
2.5 yaşında oldu
0 oy
(760 puan) tarafından
Biz özelde yaptık genel anestezi ile 10 aylıktı hiç bir sorun yaşamadik şükürler olsun 
(399 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki süreci biraz anlatır mısınız bebeğiniz sünetten önce ne kadar süre aç kalması gerekti
(760 puan) tarafından
6saat aç kalması gerekti. Hiç bir ağrı sizi olmadı bizde sünnet den sonra hiç zorlanmadik ören veriyor iki gün onu kullandık o biraz yakıyor birde iki numara bez kullandık yapismamsi için
(399 puan) tarafından
6 saat çok uzun yaa nasıl durdu bebeğiniz
(760 puan) tarafından
Sabah erken saatde alıyorlar saten bebekleri geceden son kez emzirdim daha da yok durdu bir şekilde valla bende oyle düşünüyordum ama sorun yasamadik
(399 puan) tarafından
İnşallah bizde yaşamayız
0 oy
(1,560 puan) tarafından
2 buçuk aylıktı yaptırdım genel anestezi ile oldu
(399 puan) tarafından
Süreci biraz anlatır mısınız peki nasıl ilerledi sünnetten önce ne kadar aç kalması gerekti ve sonrası
(1,560 puan) tarafından
Gece 2 den sonra emzirme mama verme dedi ama ben dayanadim 5 te mama verdim 9 gibi girdi yarım saatte çıktı çıktığında çok soğuktu normal olarak kendine geldikten 1 saat sonra azar azar anne sütü ver dedi verdim ve hiç krem vermedi sadece kantaron yağı sur dedi çok çabuk iyileşti tek sorun aç kalması sizinki kaç aylık
(399 puan) tarafından
9 aylık ama 2 ay sonra ya gün verdi bize 11 aylık o zamana kadar bende açlık süresinden biraz korkuyorum çünkü devamlı emmek isteyen bir bebek
(399 puan) tarafından
Anesteziden dolayı kusma oldu mu sizde
(1,560 puan) tarafından
Yok canım hiç birşey olmadı ama bizimki 2 buçuk aylıktı belki ondan olabilir bide benimki daha sık beslenen ayindaydi Allah yardım ediyor ya
0 oy
(399 puan) tarafından
Post yukarı çıksın
0 oy
(2,292 puan) tarafından
Biz özelde yaptırmıştık genel anestezi ile 2 yaşına yeni girmişti. Devlet 5 yaş altı yapmıyoruz demişti. Sorudugmuz her özelde 4 yaş altı genel anestezi yapıyoruz demişti 
0 oy
tarafından
Ben özele götürdüm anestezi falan yapmadı gözü açık yaptı, sadece o bölgeye uyuşacak bir iğne vurdu bebeğim de hiç ağlamadı elhamdülillah bebeğim daha o zamanlar 5 aylıktı
0 oy
(18 puan) tarafından
7 aylikken yaptirdim ben devlet hastanesinde.iyneyle pipisini uyusturdu doktor yarım saat bekletti tam uyussun diye sonra beş dakika bile sürmedi kesti eve geldik normal hayatina devam etti oğlum ama çok haraketli olduğu için gece dikişi patladı sadece yeniden dikiş attirdik iki üç gün ağladı oda hareketli diye acitiyodu onu 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
14 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 252 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 339 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,548 soru

12,150,876 cevap

36,568 kullanıcı