Kizlar oncelikle merhaba nasilsiniz ben cok kotuydum kac gundur axirinci sefer ölüyorum diye post acib gitmisdim sjsj kac gun 39atesle ugrasiyorduk kizimla bugun biraz daha iyiyim min sükür Allaha.
Kizlar esinizin kirlilerini kendinizmi ayirt edersiniz ya kendisi kirli oldugunda makineye atarmi ya size verirmi kirli bu diye.bilen bilir ben riskli hamile oldgm icin annemlerde ksliyoruz yatakdayim butun gun annem bakiyor bana.bide hem calisiyor annem hem ev isleri hemde bize bakiyor babam ben ve esime.neyse esim bana senin kirlilerimi ayirman lazm diyor sjsjs kavga filan etmedik pek etmeyiz ama hakli oldugunu savunuyor bide sen ayir yada bana hergun sor kirlin varmi diye oyle makineye at diyor bende ben unuta bilerem sen kirlin olunca bana soyle ben kalkinca ayaga atarim diyorum biraz karısık oldu gsliba neyse boyle sizler nasil yapiyorsunuz.ayri evdeyken hamile degilken her gun evi toparlardim yere atip gitdiginde sorardim kirlimi degilmi diye ama simdi yatiyorum ev isi etmiyorum unuda bilirem haliyle sen soyle bana diyorum iste yok senin bulup atmsn gerek dedi .benim kiyafetleri koklamammi lazim deyirem kokulu corabini donunu bide bez takiyim sana tam olsun sjsjsj .bide cok daginik esim coook annem odamizi toparlar ama en azindan dagitdiklarini yere atdiklarini kendim toparliyorum. Annemde 2gun bir odaya girip toz alir dolaplari toparlar .hepnixin esi oyledir eminim Daginik olmayan es varmi ya. Ben sadece birini taniyorum dayim yemgeme ev islerindede yardim eder