+3 oy
737 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Ben daha temizliği bile tam bitiremedim .

Oturdum sarma sariyorum akşam için sizler napiyosunuz?

image

19 Cevaplar

+6 oy
(13,462 puan) tarafından
El insaf insanların acısı dinmedi daha
(13,462 puan) tarafından
Canim bosbersene bunların algıları düşük e.sek bile çüş demekten anlıyor ama bunlar bizim söylediklerimizi algılayamiyor takılı kalmışlar bi noktada yüzüğe tepki verene laf yok da yemeğe tepki verene var çünkü herkesin karni doyuyor Alt tarafı bi sarmaymis öyle diyorlar biz evimizde ne yemek yiyecegimizi seçme şansımız varken depremzede kardeşlerimiz bulduğunu yemek zorunda ben bu yemeği sevmiyorum benim canım sunu istedi benim buna alerjim var veya bu bana dokunuyor deme şansları yok bi hamile görse cani çekse ve çadırda kalıyorsa bulabilme şansı yok bunları düşünen yok çünkü kapasite almıyor doldurmuşlar boş şeylerle
(14,126 puan) tarafından
Vallahi basım ağrıyor bosverdim ben de herkes kendine yakışanı yapar ne diyim  başka bir şey diyoruz ama hala israrla aynı cumle hayat devam etmiyor mu siz yyapmiyor musunuz
(13,462 puan) tarafından
He ya yok namaz kıl burda napiyon yok kuran oku madem burda ne işin var biri madem sen niye telefonla oynuyon diyor biri senin pohpohlanmaya ihtiyacın var diyor  konuşuyorlar boş boş hepsine de cevap verebilirim evelallah ama anlamıyorlar  :)
(14,126 puan) tarafından
Herkes düşünsün istediğini ne diyim
(13,462 puan) tarafından
Oyle canım çok şükür biz kendimizi biliyoruz
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Gerçekten bu kadar çabuk alisabiliyormusunuz normal hayata cadden merak ediyorum 
tarafından
Hayat devam ediyor senin burda işin ne ozmn
(13,462 puan) tarafından
Beni lincliyorlar yukarıda  :)
tarafından
Kiz kötü buswy dememiş ki  evet cok üzülüyoruz ama sorumlu olduğumuz seyleri ne yapalim sen yemek yapmiyomusun
tarafından
Evet hayat devam ediyor ama kendi içimizde devam ediyor insanların acısına saygı duyarak biseyleri göz önünde tutmayarak devam ediyor
(198 puan) tarafından
Foruma girdiğine göre demek ki sende alışmıssın milleti linçlemeye ne meraklısınız ne yani ev temizledik yemek yaptık diye acımızı unuttuk mu oluyor Allah askına yeter insanlar mahvoldu 10 günden fazladır tv karşısında ölü gibi bekledim sanki depremi bizzat yaşamıs gibi 10 gün ne yemek yaptım ne bebeğime bakabildim 10 gün bırakın da biraz kendimize gelelim üzüldük mü üzüldük içimiz paramparça oldu mu oldu unuttuk mu tabi ki unutacağız mı HAYIR ama hayat devam etmek zorunda!!!
tarafından
Yemek yapıyorum ama göstermiyorum sonuçta burda depremzede arkadaşlarımız var
(198 puan) tarafından
Ne yani deprem mi paylaşalım enkazı mı paylaşalım insanların psikolojisi zaten mahvolmuş bir de biz mi s…..lım psikolojilerine bunu mu istiyorsunuz
tarafından
Vslla cok zor bir durum kac gündür onlar gibi bizde ayni aciyi yaşıyoruz ama burda depremzedenin ne isi varki onu anlamadım
(13,462 puan) tarafından
Varlar ama onlar da bi yerlerden başlamaya çalışıyorlar ben tüm haberleri burdan alıyorum diyebilirim tv izleyemiyorum çünkü bana kızıyorsunuz ama bazı şeyleri içimizde yaşamalıyız en azından bi süre
(14,126 puan) tarafından
Olayları carpitmayin ya hayat devam etmiyor deprem konusun mu diyorlar size ...ay dün gördüm kahve sıcak çikolata dagitiyorlardi ne kadar güzel ince bir düşünce bir dünya kuyruk vardı daha düne kadar insanlar evlerinde hepsini yapıyordu size denilen şey yemek paylaşmayın yoksa tabiki hayat devam ediyor bir şekilde hepimiz uzgunuzo ayri
tarafından
Burda akrabasına sığınan depremzede arkadaşlar var arada giriyorlar buraya sonuçta onları merak edenler var
(14,126 puan) tarafından
Tabiki öyle başkasının evinde kalıyorum duygusu yaşıyor insanlar düne kadar herkesin hayatı normaldi kesinlikle yeme içme paylaşılmasını uygun bulmuyorum konuyu da carpitmislar baya
tarafından
Ozmn karınları doyuyordur sen merak etme
tarafından
Meltem en son gusul alamıyorum dedi ya hiç aklımdan çıkmıyor o
(13,462 puan) tarafından
Bana neler neler dediler yukarıda yorum yaptım da
tarafından
Yaprak sende seni pohpohlicak birini ariyon yorum altına yazıp
(14,126 puan) tarafından
Doysun ya da doymadın evinde olamayan onca insan varken kalkıp da yemek postu açmayın bir zahmet
(13,462 puan) tarafından
Pınar benim pohpohlanmaya ihtiyacım yok bu postta herkes de bana karşı çıksa benim fikrim değişmez kimsenin gücü yetmez buna sen beni tanısan ne kadar yersiz bi yorum yaptığını anlardın benim doğrum herkese yanlışsa da bana doğru geliyorsa o iş bitmistir
(14,126 puan) tarafından
Ne kadar çocukça cidden ya şaka gibisiniz
tarafından
Of of anlamak istemeyene kelimeler yetersiz kalır
tarafından
Karnı doyuyordur nasıl bir bakış açısı ya bu kadar empati bilmiyorsunuz karnı nasıl doyuyor bir habersin herşeyden belliki çadırda soğukta insanlar farkında mısın birinin canı çeker hakkına girerim de mi demiyorsunuz hiç
tarafından
Esramm anlamak istemiyorlar bosver

Sen nasılsın nasıl toparlayabildinizmi
tarafından
Elhamdülillah iyiyiz canım eşim orda aklım fikrim onunla beraber gitsem kalacak yer yok Mehlika çadırda hasta olur diye gidemiyorum kalsam gönlüm razı değil bilmiyorum yani
(6,305 puan) tarafından
Esra balim merkezde misin
Salı günü gelicem merkeze
Görseydim seni de
(4,750 puan) tarafından
Hayat her türlü kalanlar için devam ediyor  mecbursun devam etmeye çünkü  ne kadar birşey düşünsen  o kadar psikolojin  bozulur
tarafından
Yok kuzum kayınvalidemlerdeyiz köyde
Umay evet hayat devam ediyor ama bile bile göze sokmaya gerek yok
(4,750 puan) tarafından
Herkesin düşüncesi görüşleri farklıdır cnm o yüzden ben asla kimseye birşey deyip kimsenin kalbini  kıramam
tarafından
Rabbim yardımcınız olsun Esracim İnşalla en kısa zamanda esinede kavuşursunuz
(14,126 puan) tarafından
Yukarda da aynı şey siz yemek yapmıyor musunuz hayat devam etmiyor mu gercekren anlamak istemiyorsunuz sanırım ay neyse
+1 oy
(9,109 puan) tarafından
Yemek yapacak bir mutfağım tabağım çanağım yok hepsi gitti :( size afiyet olsun yapraklar çok güzel gözüküyo. 
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Bugün kaynanama gıdecez ☺
tarafından
Oh kafan rahat ozmn
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Pişiyor yemek. Bebeği yatırıyorum şu an . Kolay gelsin sana ☺️
tarafından
Sağol canım geç uyanıyorm diye bu saatte kalıyor işler
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kız hazırlık yaptım görümcem gelecekti gelmedi şimdi yemekte yapacam birazdan 
tarafından
AHH o gorumceler
(7,375 puan) tarafından
Valla yemeğe gelecek herhalde yada gelmeyecek
0 oy
(10,895 puan) tarafından
Kaynanamlara geldik bi kaç gündür burdaydik biraz daha burda kalcaz bans bi iş yaptirmiyo yaptı yemeklerini bende çocuğumla ilgilenip uyuyorum onun yemeklerini falan yapiyorum mercimek çorbası kemikli et yemeği pirinç pilavı salata yaptı 
tarafından
Ne güzel tadını çıkar sende
(10,895 puan) tarafından
Aynen yemekler yerine kayınbabama birbirimizi yedik bacım çok güze tadı değil afedersin b.ku çıktı
0 oy
(4,750 puan) tarafından
Ablamda bana sarma  yapmıştı  cnm afiyet olsun
tarafından
Sağol canım sizede afiyet olsun
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Bizde annemle dun aksamdan sardik yaprak dolmamizi cok severim ama yiyemedim daha basim cok agriyor(ilacda icemiyorum hamilelikten dolayi (uyumaya calistim kizimin tekmeleyesi tutdu 5dk durmasi sabahdan beri uyuyamadim
tarafından
Gebelikte oluyor baş ağrısı cnm geçmiş olsun
(1,389 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim evet malesef ve cekilmiyor bu agrilar (
0 oy
(17,207 puan) tarafından
Afiyet olsun güzelim ☺️

Bende sardım ama bize değil kaynanama sardım malzemesini göndermiş sariyim diye 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
tarafından
Alsaydın göz hakkını
(17,207 puan) tarafından
Yok kizz kendime ayrı akşam sararim bidaha onunkini ellemem Allah var çok ta güzel sardım:))
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Sulu yemekler hazır bir pilav kaldı onuda eşimin gelmesine yakın yapacağım. Kolay gelsin sana da 
0 oy
(24 puan) tarafından
Valaha daha eve yeni geldim:(Kursumuzda sınav vardı bende nöbetçiydim daha yeni işlerimi bitirdim mide bulantısıda mahv ediyor daha bilmiyorum ne yapıcam 
0 oy
(5,974 puan) tarafından
Eline sağlık  bugun disardan soylucem oglumu doyurdum bende disardan soylucem aciyan yerimiz baska acika. Yerimiz baska duyar kasanlari gordum aldırma sen  calgi çöngü dqvul zurna çalmıyor kimse 80 milyon agliyor yanıyoruz hepimizin cani yandı  ama hayat devam ediyor 
0 oy
tarafından
Yok valla daha yemek yapmadım. Geç kalktım evi temizle bebeği yıka filan derken şimdi anneme geldik öyle eve geçip yemek yapıcam 
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bana da yola kız kolay gelsin ben bişey yapmadım daha 
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Eşim nöbette ben bebeğimle tekim ondan bugün yemek yapmadım oturuyorum 
0 oy
(16,996 puan) tarafından
Kolay gelsin dicem de simdi coktan sarmışsındır sen. Ben esim bugün yoktu diye sadece mantı haşladım yedim az önce. Afiyet olsun size de
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Kuzum afiyet bal şeker olsun ama hurdada depremzedeler var ben okudum bir kaç postunu çadırda kalanlar var sanırım hatta biride yazmış buraya altta yorumunu okudum böyle şeyleri paylaşmak bu süreçte iy değil benim düşüncem seninkine saygı duyarım kimse aç durmuyor hayat devam ediyor ama uzule bilirler diye düşünüyorum ben kendi düşüncem 
0 oy
(245 puan) tarafından
Afiyet olsun canım eline sağlık. Yemeği bırak kocam bi dürüm yapsada yesem diye ööyyle bekliyom :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 510 göst.
0 oy
10 cevap 133 göst.
2 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde eslemree (1,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 711 göst.
0 oy
17 cevap 495 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,346 soru

12,183,713 cevap

36,686 kullanıcı

...