0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (37 puan) tarafından
Eşleriniz horlarmı benimki horlamasını bazen kükremeye ceviriyo vuruyom vuruyom hiç hissetmiyo bile 4 aylık kızım var uyutuyom kendım uyuyana kadar kız bıda uyanıyor nefes sesınden bile uykuya dalamıyorum kulak burun boğaza gıdelm dıyom gelmek istemiyo

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sırt üstü yatınca horluyor yan yatınca horlamiyor :)
(37 puan) tarafından
Sureklı saga dön sola dön diye sabah oluyo
-Reklam-
0 oy
(14,143 puan) tarafından
Bu ara o kadar uykusuzum ki sabah artık bayiliyorum ben bile horliyorum
(37 puan) tarafından
Hamileliğinin son ayında bende horlamısım horluyosun dıyınce sende horluyon djyo:)
(14,143 puan) tarafından
Olabiliyor öyle durumlar evet ben de sabah bayılıyorum yorgunluk uykusuzluk demek ondan
(37 puan) tarafından
Ama cok sinir bozucu oluyo dur önce ben uyyum demeye kalmadan uyyo:)
(14,143 puan) tarafından
Beni de eşim uyandirdi geçen sabah bayılıyorum artık resmen noluyo dedim horliyorsun diyo şaşırmıştım dedim yorgunluk uykusuzluk heralde
(37 puan) tarafından
4 aydır uykuya hasretim bebş uyyuncada horultudan uyyamıyorum
0 oy
(9,618 puan) tarafından

Bizim çocuklar da tam tersi eşimin horlaması kesilince uyaniyolar o derece alışıklar:D

(37 puan) tarafından
Benim bebiş inanki cok huysuz 4 aydır mahvoldum uykusu aglaması emmesi hep deısık kısaca kolik   5 dk bile uyusada nefes alsam dıe dua ediyorum tam uykuya daldıgm noktada uyanıyor sarhoş gbı dolanıyorum bide okula giden var
(9,618 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kolik bebek zor valla ya,benimki de koliklik zamani geçti 1 buçuk yaşına geldi ama geceleri 50 kere uyaniyo sabah zombi gibi uyanıyorum bende de okula giden yokta 2 tane var,büyüğünün cok şükür zoru yok ama kız beni mahvetti
(37 puan) tarafından
Bnmde kız oğlan 3.sınıf bebeklıgındede hiç sesi cıkmazdı  uzun aradan sonra rahatlığa alşmısken böyle olmak aşırı zorluyor bide ben uykuya duskun bir insanım
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Horlar ve asla tahammül edemiyorum sırf sinirime uyuyamıyorm oda degistiriyorum :)
(37 puan) tarafından
Ben oda deiştrsem besık fılanda tasımam lazım zahmetli gıdemıyorum oda kör kütük uyyo tekme atıyom hıc hıssetmıyo aksam işten gliyo bacagım agrıyo bıyerede carpmadım djyo ben vuruyom dıyom:)))
(2,387 puan) tarafından
Haha çok güldüm yazıııkk :)
0 oy
(5,557 puan) tarafından
Benim eşinde horluyor  şuan horlama sesinden  kakdim  kalkınca   da yatamıyorum 
(37 puan) tarafından
Tam dalmışım kızın sesine uyandm
0 oy
(4,381 puan) tarafından

Çok yorgun olunca horluyor 5 aylık bebeğim alıştı bazen gece emerken emmeyi bırakıp taklidini yapıyor bazen bağırıyor sus diye :D 

(4,381 puan) tarafından
Aynı bende zaten bebekte uyumuyor tam gözüm dalıyor ya horluyor ya diş gıcırdatıyor yada bebek uyanıyor
(37 puan) tarafından
:)) corap tıkıycam en sonunda
(4,381 puan) tarafından
En son çare Ufuk uyandı hadi onun yanına git diyorum
(37 puan) tarafından
Ben git diyince küsüyo:))
(4,381 puan) tarafından
Gitmezse oğlan geliyor bu sefer deli katır gibi depiyor sonra bizi:))
0 oy
(14,756 puan) tarafından

Eşim sabah nöbetten geliyor çocuklardan dolayı hiç uyumuyor haliyle yorgun gece de baya horluyor Duyduğum zaman yastığını oynatıyorum düzeliyor :)

(37 puan) tarafından
Ben vurmaya duzelmiyoo hooooohhh diye ses yukselıyo
(14,756 puan) tarafından
susama kadar hafif oynat yastığı :)
(37 puan) tarafından
Yorganı battanıyeyı komple kafasına atıyom ses yalıtımlamsın dıe bu kez de terlıyo nevresim deısmesı var,:))
0 oy
(989 puan) tarafından
O horlamiyor da ben horluyorum bazen videoya falan çekiyor abartılı olduğu günlerde uyuyamıyorum diye :D
(37 puan) tarafından
Ne güzel keske ben horlasamda o uyumasa:))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebruli58 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (324 puan) tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 993 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,139 puan) tarafından soruldu
+5 oy
59 cevap 1,264 göst.