Kızlar granit tencere takımı alacagım var mı önereceginiz veya kesinlikle önermiyceginiz bir marka model? Bunu almayı düşünüyorum var mı kullanan memnun olan?
Burda aylardır Karaca lanetlenıyor görmedin sanırım valla şahsen Karaca dıyınce bı uzak duruyorum burdakı yorumlar sayesinde marka model onerım yok 5 yıllık evlıyım en uygun gelen celil tencere setini alıp gecmıstım ömrunu doldurmak uzereler bende yeni alıcam ama set degıl tek tek alıp kalıtelı almak istiyorum demır dokun ıstıyorum en mantıklı ve kalıtelı olan o ömürlük
Karaca'nın tencereleri iyi olmuyor diye biliyorum canım yani etrafımda kullananlar memnun degil alacaksan tacın korkmazsınkileri al derim ben pier cardin almıştım ama daha hiç kullanmadım çeyizime almıştım 3 sene oldu inşallah Allah nasip ederse bu sene kullanırım annem kahramanlar markanınkini almıştı oda modeli aynı böyle ama kaliteli yeni aldı tek tek aldı set degil de aynı takıma göre tamamladı büyügü küçügü fln
Ben Schafer kullanıyorum çok güzel baya kaliteli dayanıklı madem alacaksın iyisini al derim
neredeyse 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum hisar tavsiye ederim
1,487,540 soru
24,317,378 cevap
345,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın