0 oy
287 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar diyete başladım 15 gündür 76.50 başladım arada iki gün diyeti biraktim msifirim vardı bugün tartıldım 13 gün sonunda 73.20 çıktım biraz üzüldüm az kg vermişim diye çok sıkıntı ettim motivasyonum düştü hayatımda asla 65 geçmeyen ben doğumdan sonra iki senedir 70 ve üstüne cikiyorum Ramazan'a kadar biraz zayıflamak istiyorum diyette olanlar haftada kaç kg veriyorsunuz ve neler yapıyorsunuz yardımcı olur musunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(6,916 puan) tarafından

Allah bereket versin  gunde 100 gram vermis olsam haftada 700 gram eder. 30 gunde 3 kilo eder diye bakiyorum ben bu olaya :)ne eksilsem kar 100 gram bile olmus olsa allah bereket versin

(46 puan) tarafından
O zaman verdiğim kg nrml mi sence
(6,916 puan) tarafından
Normal tabiki.  Aralikli oruc ku yapiyorsun. Zaten ilk basta cok gider sonra eksiler azalir bozma motivasyonunu
(46 puan) tarafından
Yok diyet listem var üç ana üç ara öğün ama ara öğünleri her zaman yapmıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Verdiğin sonuç çok iyi hatta durabilir bile pes etmek engel değil yeter ki işte bende 70 le başladım bir ayda 62 kilo oldum ve bıraktım 64 oldum ve bırakmamak lazım pes etmemek lazım ya 
(46 puan) tarafından
Haftada kaç kg veriyordun cnm galiba 2 kg veriyormususn peki nasıl yapıyordun bir günlük öğününu anlatır mısın bana
Bu arada evet maalesef ki bırakınca hemen alınıyor geri bu diyeti yaşam biçimi haline getirmek gerekiyor
(1,082 puan) tarafından
Bir ayda 8 kg vermis
(4,659 puan) tarafından
Online diyet yaptım canım her hafta listem değişti
0 oy
tarafından
En son 63 fln dım ama şuan 60 olmuşumdur. Aralıklı oruç ile verdim ben  80 den düştüm 11 ay önce doğum yaptım 
(1,082 puan) tarafından
Ooo cok guzel valla benimde rekorum 2 ayda 9 kg tabi bekardim pandemi basiydi evde spor yapiyodum aralikli oruc leslie falan oyle vakit geciriyodum gelinlik giycem diye motivasyonum vardi simdi evlendik dukkanda otur otur bide gebelik 15 kg aldim 14 ay oldu daha evleneli
(46 puan) tarafından
İnsaAllah doğumdan sonra verirsin bende işte 13 günde 3 kg 300 gram vermişim çok üzüldüm ya çok az geldi gözüme
tarafından
Oldu tabi ama hemen topladım kendimi, kilo vermek gerçekten çok zor ama isteyince oluyor
(1,082 puan) tarafından
Yok beya bunun azi cogu olmaz her gun bi kilo gitmezki senin bunyen baskadir birkac ay daha devam et sen 10 kg falan verince valla insan genclesiyo eli yuzu guzellesiyo ortaya cikiyo
(46 puan) tarafından
Gerçekten öyle cnm insan güzelleşiyor yüzü fln gençleşiyor bende en çok ondan istiyorum
0 oy
(5,896 puan) tarafından
Bende bugun 500.kez diyete basladim :D insallah bozmam amin. 

60 uzerine hic cikmamistim, dogum sonrasi 57 e dustum. Suan 16 aylik bebegim 63 kg yim :( ilk hedefim iki ayda 5 kg vermek. 

Masallah sen cok iyi vermissin. Ben cok zor ve yavas veriyorum. Haftada 500-700 gr arasi anca. Ayda 3 kg versemde yeter. 

Cok kati diyet degil ama yediklerime dikkat ediyorum. Daha once aralikli oruc ile vermistim 3 kg ama suan emzirdigim icin uygulayamiyorum. Saglik besleniyorum. Seker tuketmemeye calisiyorum. Biraz daha az yemeye basladim. Bi de gunde 30 dk lessie ve 1 saat yuruyus yapiyorum. Daha oncede uygulamistim 10 gunde 1 kg vermistim ama sonra hasta olduk esim cocuk ben derken basa sardik yedik ictik :(. Ama suan kararliyim 2 ay sonra dugun var ve hic bi kiyafetim olmuyo. Esofman pijamayla geziyorum. Ayrica bu bedende olmayi sevmiyorum :(( esim hile hediye pijama almiss :(((
tarafından
Walla bakınca çok güzel hepsi sağlıklı yiyecekler. Bunlarla verdiyseniz ne mutlu size. Ben bu kadar yesem tır gibi olurum walla sizi tebrik ederim. BM sabah kahvaltı da 2 dilim kepek ekmek 5 zeytin 3 4 dilimde peynir yiyorum. Gün içinde sadece 1 meyve. Akşamda yemekte ne varsa ekmeksiz yiyorum. Buna rağmen veremiyorum
tarafından
4 ay önce doğum yaptım ben. Doğumdan hemen sonra ilk 10 günde çocuk , eşi , ödem vs derken tam 15 kilo gitti. Ödem inanılmaz fazlaydı bende.  Bi 10 kilo kaldı şuan da . Oda gitmiyor malesef
(5,896 puan) tarafından
Ayy siz yediklerimi gorseniz normalde dunyalari yiyorum, bi de aksamlari erken yiyoruz ,6 dan sonra bisey yememeye dikkat ediyorum.  Bu sekil verdim biraz. Ama aksam az yiyorum. Ekmek vs yemem. Gunde 30 dk lessie ve 1 saat falan yuruyus yapiyorum. Bi de cok su iciyorum gunde 4-5 litre.
Emzirme donemi olmasa daha com dikkat eder aralikli oruc yapar aksam 5 ten sonra bisey yemem ama suan cok acikiyorum kahvaltiyi iyi yemeyince cok acikip herseye saldiriyorum :(
tarafından
İşte ben yürüyüş yapamıyorum canım. Malum kışın en sert geçtiği yerdeyiz. Dışarı adım attığım yok aylardır evdeyim. Onunda etkisi oldu sanırım. Kilolar kaldı
(5,896 puan) tarafından
Dogrudur canim, biz İzmirde yiz bahar gunu gibi hava var,bebegimle cikiyoruz. Benimde bebegim uyumuyo aylardir uykusuzum uyusam daha da iyi verecegim :(
İnsallah sende bi kac aya yaparsin . Evde lessie yapabilirsin. Bi de yuruyusteb ziyade yediklerimiz daha cok etkiliyo kilo vermeyi. 1 tatli kasigi fistik ezmesini eritmek icin 1 saat yurumek gerekmis
0 oy
(820 puan) tarafından
Biri diyet postu mu dedi acilin :)) 

18 ayda 30 kilo verdim ben canım. Son 15 kilom kaldı inşallah.  Pes etme acele de etme 
tarafından
Nasıl verdiniz rica etsem yazar mısınız. 4 ay önce doğum yaptım. Doğumun hemen sonrası 15 kilo gitti ilk 10 günde falan.  Bi 10 kilom kaldı oda gitmiyor ne yapabilirim
(46 puan) tarafından
MasaAllah cnm pes etmeden yapmışsın benim gibi iki gün sonra düşmemiş motivasyonun ben hemen olsun bitsin istiyorum bu huyunu sevmiyorum
(820 puan) tarafından
İlk gebelikte 38 kilo aldım doğumdan 3  ay sonra geri hamile kaldım 120 civarı doğuma girmiştim:)) bugün 81 çıktım işte oğlum 19 aylık.
Valla ben çeşitli sekullerde yaptım.  Kahve de kullandım, yeşil çay,  bazen kurler , hindistan cevizi yağlı Türk kahveleri vs. Şimdi de herballife kullanıyorum ilk ayim bir daha kullanmayacağım. Böyle dönem dönem mesela 5 kilo verdim sonra birkaç ay kilomu korudum .böyle böyle gitti
0 oy
(158 puan) tarafından
Yarın tartı günüm 2. Ayın doluyor şuana kadar iki kere kilo aldım geri kalan da hep verdim ilk hafta bir kilo ikinci hafta 2.5 şeklinde alırken de 500 Gr ve 800 Gr verdim 85.85 ile başladım 77.90 şuan yani 8 kilo verdim hemen hemen diyetisyene gidiyorum ben o ne derse yapmaya çalışıyorum bu hafta çok yalpaladim kesin almisimdir
(46 puan) tarafından
Anladım CNm hayırlısı olsun baya vermişsin ne güzel sekiz kilo az deil sana bişey sorucam mesela canın biseyi çok istediği zaman yedinmi onu yoksa tuttunmu kendini hani bazı kg aldığım zamanlar oldu diyorsun ya o zamanlarda yedinmi mesela benim sürekli canım bişey cekmesede bazi vakit aklımdan çıkmıyor :) ye ertesi gün devam edersin diyorum sonra kızıyorum kendime yanlış mı yapıyorum sence
(158 puan) tarafından
Ye diyor diyetisyen bu hafta pizza 3 dilim kek 1 dilim Kıbrıs tatlısı çikolata bı pakete yakın bisküvi yedim 1100 Gr vermişim yani iki ayda 9100 Gr verdim ama tabi su var abartmadan bu hafta abarttım bu kadar gitti sadece
(158 puan) tarafından
Benimde aklımda kaliyo ben tek öğün beslenen biriydim asla kahvaltı yapmazdım şuan saat 2 bile olsa kahvaltı yapıyorum akşam ekmek tüketimi yok sabah bı dilim tam buğday sonra hergun yesilcay içmeye çalışıyorum pirinç ve patates nerden baksan gitti yani çok az bazen bı avuç patates yiyorum dayanamayinca canım cekio püf nokta şu şık ve protein ağırlıklı salata yoğurt köfte tavuk etden ziyade yoksa ben çok bogazciyim
(46 puan) tarafından
Anladım CNm o zaman canımız çekince yiycez abartmadan sonra bişey olmamış gibi devam edicez :)
(158 puan) tarafından
Aynen kesinlikle günlük tut hergun ne yediysen yaz ben 26 yaşındayım lisede bı haftada 62 den 68 e çıktığımı biliyorum en son 5 sene önce 76 kiloydum 9 kilo verdim belli oluyo ama hala göbek var alt göbek pcos dan erimez ama düşün ki göbek deliğinden yukarı bile yaglandi şuan ora eriyor ilk ay simit incelmedi bu ay 3 cm incelmiş toplamda 33 cm inceldim vücudun heryerini toplayinca

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.