0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından
Hayvanları çok seviyorum. Onların başına birşey gelmesin diye de çok dikkat ederim. 

Özellikle sokaktaki canlara. Elimden geldiği kadar mama, yiyecek alır kapının önüne koyarım Vs.

Neyse bugün araba evimizin ilerisinde park halindeydi bende bir yere gidecektim. Arabanın kaputuna vurdum olurda içerisinde ****** felan varsa çıksın diye. Neyse arabayı çalıştırdım. ****** felan yoktu. Arabayı geriye aldım park yerinden çıktım birden arka tekerle birşeyin üzerinden geçtiğimi anladım. Taş felan sandım durdum kediymiş hemen kaçtı kaldırımda çok geçmeden öldü. Mahalledeki köpekten mi kaçtı başka birşey mi oldu anlamadım.

Durdum hani iyi değilse veterinere götürecektim. Ama vefat etmiş.

Sonra belediyeyi aradım gelip aldılar.

O kadar üzüldüm ki. Bunun günahı nedir acaba. Yada bunun için birşey yapabilir miyim?

Çok vicdan azabı çekiyorum. En korktuğum şeylerden biriydi çünkü bu.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
bilrek yapmamişsinki cnm bi fakire sadaka verebilirsin
(211 puan) tarafından
O zaman kefareti gider mi? Hocaya felan soracaktım da bulamadım kimseyi
tarafından
Diyanet 190 ara canım güzel bilgi veriyorlar en azından için daha çok rahat eder
-Reklam-
0 oy
(8,512 puan) tarafından
Bilerek yapmamışın çanım bi sadaka ver
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Üzülme canım bile isteye öldürmemişsin ki. Bi sadaka ver bir çocuğu sevindir. Çevrende gelen depremzede filan varsa yardım yapabilirsin. 
(211 puan) tarafından
Tamamdır cnm çok sağol. İnş bir daha olmaz.
0 oy
tarafından
Bilerek yaptığın bisey değil cnm onleminide almissin muhtemelen sen arabayı çalıştırdıktan sonra oraya geldi hayvancagiz boş yere kendini suçlama Bi depremzedeye yardım et mutlaka
0 oy
(51,024 puan) tarafından
bilerek yapmamissin ki babannemde.yavru kedinin üstüne dusmustu ölmüştü kedi oda ona cok üzülüyordu kötü bir durum ama yapacak bişey yok
0 oy
(17,136 puan) tarafından
Fakir bir aileyi sevindir canm bilerek yapmamışsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
6 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 575 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 878 göst.
23 Ocak 2023 Aile kategorisinde Öylebirisi (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 538 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,030 soru

12,171,896 cevap

36,639 kullanıcı