0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar nolur bana yardım edin.oğlum 3 yaşında geç demeyin erken doğan herşeyi geç yaşayan bir çocuk.Çok konuşamıyorda derdini anlatıyor diyelim.Cumartesi günü tuvalet eğitimine başladım bugün 4.gün hiç yol alamadık normal mi sizce ya.Gece hiç ıslatmadı zaten bende bu yüzden başlamıştım.Başlamadan önce kaka geldi filan diyordu ama şu an hiç yok tutuyor kakasını ilk kez dün yaptı.tabi altına yaptı çişi de günde iki kez filan yapıyor ama altına tabi ama göl oluyor sizce nasıl olacak bu hiç mi bir gelişme olmaz 4 günde 

6 Cevaplar

0 oy
(17,055 puan) tarafından
4 gün çok erken daha benimki 3 ay sürdü kolay bir şekilde öğrenemiyor her çocuk bir süre sonra oda bikacak ve soylicek  sana sen sabırlı ol şunu yapicaz bunu yapicaz falan de kandır öyle alısir ama pes etme hemen olmuyor 1 hafta surekli altına yaptı benimki 
(2 puan) tarafından
Yaa bi de kreşe gidiyor benimki bir hafta yollamayım biraz olsun yol alır sandım ama yok yani
(17,055 puan) tarafından
Lazimlik mi kullanıyorsun
(2 puan) tarafından
Yok klozete aparat aldım
-Reklam-
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Her çocuk çabucak öğrenemiyo kuzum bu işin sırrı sabır
(2 puan) tarafından
Ayy inşallah valla
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Canım 4 gün az bir zaman sabırlı ol yavaş yavaş kavrayacak mesela tuvalete gitmesi için onu heveslendirmen lazım örneğin ben klozet aparatı aldım yanında tabureside var üstünde hayvanlar bak at tuvalete gitmiş işte gel maymuna çişini yaptıralım öyle öyle diyerek heveslendirdim şimdi mesela aylar oldu öğreteli hala altına kaçırdığı oluyor sakin ol pes etme 
(2 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ayni bir kez olsun yapsaydı ne bileyim hiç ışık göremedi
(14,168 puan) tarafından
Öyle oluyor canım tam umudunu kaybetmeye başlayınca ilerleme görüyorsun sonra yine umut doluyorsun :)
(2 puan) tarafından
Ay inşallah hiç umudum yok
0 oy
(18,892 puan) tarafından
Gelirms olur olur. Sabretmen lazım.  Birnkac haftaya  söyler inşallah. Tuvalete oturmakta sorun yoksa otumiycam diye ağlamıyorsa sorun olmaz fazla bence. Normal bir süreç. Gece altını islatmadi da çok büyük bir artı. Ben başlayalı nerdeyse 3 ay oldu. Geceleri hala altını ıslatıyor. Goturmesem 2 3 kez yatağını ıslatır.
(2 puan) tarafından
Yok Allah’a şükür normalde oturmaya çok korkardı bezsiz asla gezmezdi onları hemen aştı ama bir kez bile yapmadı klozete yani
(18,892 puan) tarafından
Alışır o zaman. Bir kaç güne gelişmeler başlar inşallah
(2 puan) tarafından
İnşallah ama hiç umudum yok
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Allah aşkına kimse bana tuvalet eğitimi demesin sana tek tavsiyem inada bindirme benimki inat etti bir sene olacak hala yerimizde sayıyoruz
(2 puan) tarafından
Yaa sanki benimki de öyle oluyor gbi bende ondan korkuyorum zaten çok inatçı bir çocuk napcam bilmiyorum ama bez de taşımıyor yani artık sürekli taşıyor ne zormuş bu yaa
(4,224 puan) tarafından
Hayatımın sınavı oldu hiç sorma umarım senin için daha kolay olur
(2 puan) tarafından
Yaa deme deme valla benimde öyle şu an 5.gün ve bir gram ilerlemez mi yani insan.Dünya birşey içti şu an 24 saattir de ne kaka ne çiş yaptı nereye saklıyor anlamadım
0 oy
(2 puan) tarafından
Kızlar herşey için tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim..10 .günde öğrendi oğlum çok şükür artık ikisini de söylüyor.Siz sabret demeseydiniz bırakabilirdim o yüzden size de söylemek istedim
(2,532 puan) tarafından
Hayırlı sabahlar. Kaç dk da bir tuvalete götürdünüz. Bir de gündüz uyurken bez kullandınız mı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.