0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,629 puan) tarafından

image

Sorum yukarı 

4 Cevaplar

0 oy
(4,398 puan) tarafından
Evet canım bu 
(1,629 puan) tarafından
Kestiriyorlar demi bunu
(4,398 puan) tarafından
Evet benim oğlumda da var 4 ayı doldurduk doktorumuz 6. ayında müdahale ederiz demişti bekliyoruz hala yeğenlerimde de vardı ama onların doğar doğmaz kesilmişti
(1,629 puan) tarafından
Emmesinde falan sıkıntı oluyo mu ben pek anlamadım ama ilk çocuğum da yoktu bunda oldu
(4,398 puan) tarafından
Yok canım herhangi bir sıkıntı olmuyor hem emiyor hem mama içiyor ama ilk yeğenimde farkedilmedi konuşurken pek anlaşılmıyor ne dediği dil terapisine gidiyor düzelme göstermeye başladı
-Reklam-
0 oy
tarafından
dilini dişarj cikariyosa sorun yok derler
(1,629 puan) tarafından
Ona dikkat etmedim kuzum bakıyım
0 oy
(341 puan) tarafından
Evet canım dil bağı 
(1,629 puan) tarafından
Kesilmesi mi lazım
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Sizi tanimam etmem eminim bilincli bir insansinizdir da,ama olur ya kolu kirilinca doktora degil de hocaya giden bir kaynananiz vs vardir ben ne okur ne olmaz soyleyeyim.Benim dayim bebekken de dil bağı varmis doktora goturmek yerine köyden bir ebe mi hoca mi ne halt ise eskinusul ben kucuk bir cizik atarim gecer demis keza eskiden köy de insanlar kendi yaparmis.Benim dayim kan kaybindan ölmüş bu sebepten bebekken.Ben de travma bu olay unutamam.Dedigim gibi sizi bilmem etmem olurda size bu fikirle gelen bir tanidik olur vs aman dinlemeyin doktora goturun yaptirin bir sey yapilacaksa.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
6 cevap 479 göst.
0 oy
6 cevap 585 göst.
12 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Deniz1995 (18 puan) tarafından soruldu

404,779 soru

12,125,420 cevap