0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (1,395 puan) tarafından
Kızlar kızım 10 aylık. Doğmadan önce kesinlikle ayakta sallamam diyodm ama malesef hep ayakta salladm :( suan o kadr pişmanm ki desteksz uyutmaya alıştırmadigm için.  Şimdi ya kucağımda ya ayağımda salliyorm ki uyusun. Artk ayaklarımın dermanı kalmadı oyle agriyo ki.. desteksz nasl uyutcam ne olur akıl verin bisey diyin yoksa ayaklarm dan yürüyemeyecegim :(

9 Cevaplar

0 oy
(3,359 puan) tarafından
Bence aynı durumdayim ya emzirmek ya sallanarak uyuyor 17aylik
-Reklam-
0 oy
(5,736 puan) tarafından
Bende emzirerek. Kelin ilaci olsa once kendi basina surwr hesaaabi keske desteksiz uyutabilsem ama emzirirken bu imkansiz gibi bence. Cok nadir bebek be anne bunu basariyor meme birakmayi iple cekiyorum o nedenle
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Ben 10 aylıkken bıraktırdım. Kolay oldu canım kendi deneyimimle önce yanına uzandim öyle uyuttum sonra besigine koydum başta ağladı ağladıkça aldım piş piş yaptım uyuttum sonra kendim yatağıma uzandım onunda yatağına yatırdım ben burdayım falan diyerek arada ağladı kalktı falan yine yatırdım beşikten almadm ama beşikte yatarken piş piş yaptım şimdi uykusu gelince kendi gösteriyor beşiğinde yatmak istiyor koyuyorum uyuyor hiç zorlanmadm yani desteksiz uyutmaya
(3,409 puan) tarafından
Benimki yanımda yatmak istemiyor yanıma alınca cinleniyor enerji geliyo
0 oy
(250 puan) tarafından
Zamanla degisiyorya oglumu oyle buyuttum simdi tv izleyerek uyuyor 3 yasinda. kizimi ayaklarimda sallayarak uyutuyorum bazen bunaldigim oluyor ama canlari sagolsun yeterki cok cabuk buyuyplar zaten her anin tadini cikarmak lazim yani ben oyleyim biraz buyuse ayaklariniza sigmiycak istemiycek bile 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
2.5 yaşında hala beşikte sallıyorum beşik olmazsa ayakta valla ayaklarım agrıyor 
0 oy
(4,060 puan) tarafından

Benim doğduğu günden beri kep kendi uyudu sallamadim hiç bi bir buçuk yaşında delirdik az bisi sallamak istedim keşke yapmasaydım dedim hep salla istedi sonra hemen kestim biraz zor oluyor ama oluyor ben karnını doyurdum yatagimiza yattık ışıkları kapadım sesiz ortamda saçlarıyla oynadım başta oyun yaptı döndü durdu sonra saçıyla oynayınca oda benm boynumda oynarken uyuya kaldı ilk gece 

İkinci gece yattık hoc kimildamadi 10 dk sürmeden uyudu ve şuan doğduğu gün ki gibi yastığını alır saat 11 i geçirmez doğru yatağına gider biberonunu alır sütünü içer Uyur ve yanına gitmem hic bisi yapmam 27 aylik sadece 2 gece uğraştım ben ama önceden alışıkdi 
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Bende burda bekleyin :/

Oğlum 9 aylık ve ben de senin gibi büyük konuştum sallamam diyordum öncesinde emerek uyuyordu ama şimdi çok yoruluyorum bazen saatlerce sallanmak istiyor.

Ben uyku eğitimi vermeye çalıştım küçükken ama çok ağladı ve kıyamadım nasıl alışacaklar desteksiz uyumaya bilmiyorum 
0 oy
(150 puan) tarafından
Çocuğumun canı saolsun isterse ayaklarım kopsun yine de sallarım başka türlü uyuyamiyo yavrum 5 buçuk aylık hamileyim kızım da 3 yaşında 
0 oy
(614 puan) tarafından
Ben atıyorum uyku vakti gelince 8 buçuk 9 da 

Yatağa koydum yanında yattım uyuyormuş gibi yaptım ilk zamanlar çok geç daldı uykuya sürekli döndü durdu

Uyku taklidi yaparken bende uyuyakaldim:) gece uyanırdım uyumuş .çalışıyorum ztn yoruluyorum bu kolaylık oldu.alisti şimdilerde hadi uyku vakti eee yapalım diyince evde olduğum günlerde gündüz bile yatağa yatıp rahatça dalıyor uykuya maşallah.fakat başlarda epey döner duyardı o beni uyutur sonra kendi uyurdu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 230 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
12 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 341 göst.