0 oy
135 göst.
Aile kategorisinde (1,395 puan) tarafından
Kızlar kızım 2.5 yaşında. 5 6 aydr benmle Yatıyor. Eşim de ona aldığımz bazada yatiyor . Bazayi büyük almistm 1.5 kişilik yerden de biraz yüksek. Keşke diyorm yere yakın alsaydım. Kendi gider yatardi. Ben meme kanseriym kemoterapi aliyorm. İlaç almaya gittigm günler yanından ayrıldığımı hissedip kalkiyor agliyor gitme anne diye. Hal böyle olunca odasını nasl ayiracagm onu düşünüyorum. Esimde artk yatsn kendi odasında diyor.  Sizin çocuklarınız nasl alışti odalarına..?

3 Cevaplar

0 oy
(6,479 puan) tarafından
Kıyamam ya Rabbim şifanı versin ömür boyu ayrılık göstermesin size inşallah 

Kızım 4 yaşını geçti aynı odada yatıyoruz ama o yatağında biz eşimle yatıyoruz bazen yanına geçiyorum koklaya koklaya uyuyoruz büyüyünce istesemde yatmaz tadını çıkarıyorum o yüzden ayıramadım tam niyet ettim deprem oldu dahada cesaret edemedim ☺️
(1,395 puan) tarafından
Amin canım aminnnn.... benimde hiç niyetim yok ayırmaya ama yatmasıda lazm. Nasl olacak bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Ben kızıma trent yoldan Sticker aldım duvar için çok sevdi deneyin bence 
0 oy
(284 puan) tarafından
Bizde yaklaşık 10 gündür ayırdık daha doğrusu ayırmaya çalışıyoruz bizimde bazamız 1.5 kişilik duvara dayalı zaten diğer tarafına da yer yatağı yapıyorum düşerse oraya düşsün diye bizde çocuklarla aynı odada yatıyoruz şimdilik yavaş yavaş kendi odamıza geçecegiz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,510 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 569 göst.
10 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.