0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (8,500 puan) tarafından

Evde kücük sinekler vardı bunla evi ilacladık anneme gitik evi havalandırdım ama içimde kaldı eşyalara sinmişmidir 

image

4 Cevaplar

0 oy
(7,459 puan) tarafından
Yani sonuçta sprey keşke yapmayıp profesyonel bir destek alsaydın 
(7,459 puan) tarafından
Yıka sil bişey yap canım çocuğun varsa eğer Allah korusun yalar falan hoş olmaz
(8,500 puan) tarafından
Tm canım mufaktakınlerı  bulaşık makinasına koydum yıkancek evide temiz licem silcem
(7,459 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım şimdiden bu tarz konularda firmalar kokusuz ilaç vs imkanı oluyor iyi firma önemli tabi aklında olsun ihtiyacın olmaz umarım
(8,500 puan) tarafından
Aynen sinekler çok dert ya
(7,459 puan) tarafından
Dert tabi canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim evdede minik sinekler var biryerlerdem cıkıyor ama anlamadım evi 3 defa ilaçlattırdık kanalizasyon da ilaçlandı ama hala var ama ölüyorlar duvarlara kondukca malesef bu ilaçlar etkili değil profesyonel ilaçlama lazım bunlar anlık ilaçlar 
(8,500 puan) tarafından
Anladım biraz öldüler gene sinekler insanın sınırını bozuyo
tarafından
Malesef öle ama işte oan dışarda olanlar ölüyor larvalar ölmüyor larvalar cıktımı daha kötü istila ediyorlar bak dur remini atim seninkilerle aynımı
0 oy
tarafından

image

bölemi seninkilerde 
(8,500 puan) tarafından
Aynen böyle
tarafından
Kuzum gider sineği bu işte kanalizasyon ve mutfak lavabolarından geliyor birde çatlak yerlerden geliyor 300 350 tl ilaçlama firması evini buharlı ilaçlat larvalar cıksada dıbara temas ettiğ anda ölüyor larvalar bitene kadar kanalizasyonda belediyeyi ara grlip ilaçlıyorlar mutfak ve lavabo giderlerinide cagırdıpım firmaya söle makineyi içine sokup ilaçlasınlar ve bunlar malesef ilk seferde bitmiyor birkaç işlem gerektiriyor lanet bir sinek
(8,500 puan) tarafından
Anladım yaptırem bende iğrenc bişey içerken cok dikat ediyom
tarafından
Bence hiç sevmem nefret ederim evde cocukta var kafayı yiyordum halada öle yerden ölü topluyorum ama en azından ölü diye avutuyorum kendimi bitmiyorlar
(8,500 puan) tarafından
Benimkinler ölmüyo ilaç yaptım birazı ölmüş gene var
0 oy
(7,982 puan) tarafından
Bir sey olmaz yazın biz sinek ilaciyla besleniyorduk resmen yamyam sivriler yüzünden bir de her yer yesillikti sivriler maşallah dana gibiydi bacağımda kasidigim yerlerin izleri duruyor o derece yani her gün 1 kutu sinek ilacı gidiyordu
(8,500 puan) tarafından
Sarmaşıklarım var benımde onlarda olur mu ki
(7,982 puan) tarafından
Bilmiyorum ki hiç hani çiçek için kullanmadım zarar gelebilir çiçek ya hassas
(8,500 puan) tarafından
Anladım teşekür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
11 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 445 göst.
23 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
7 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (40 puan) tarafından soruldu

405,752 soru

12,159,192 cevap

36,600 kullanıcı

...