0 oy
117 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,777 puan) tarafından
Kızlar günaydın kurbaiye yapıp dolaba atmak istiyorum herzaman ulaşabileceğim için depremde kaldık dışarda aç acina  bu sabah bile sallandik artık 

Yineliyeyim sorumu buzluğa atablcegm kurabiye tatlı tuzlu farketmez ikisinide yaparım bn bı bunu beceremiyorum varsa bilen link atar msnz 

2 Cevaplar

0 oy
(5,976 puan) tarafından
 Cikinca islak islak gibi olur diye tereddut ediyorum bende beklim bakim burda millet ne dicek zor zamanlar icin ole mole herturlu yenir tabi de acil misafir gelince 3 bes tane. Cayin yanina cikarmakm pratik olur diye dusunmustum bende bebekle
tarafından
Elmalı kurabiye yapabilirsin canım. Benim dolapta her zaman bulunur 3 5 ay kalır hiç bozulmaz. Ya nefis yemek tariflerine bak istersen orda tuzlu bayatlamayan çok güzel tuzlu kurabiyeler var. Hep yaparım ve her dolaptan çıkınca sanki yeni yapmışım gibi kıyır kıyır olur
tarafından
Veya poğaça falan da yapabilirsin. Benim dondurucu çekmeceli bir.çekmecem komple hamur işine ait. İçinde hersey var biri haber verdiği gibi hepsinden çıkarıyorum 6 7 çeşit oluyor yanına abur cubur veya bi kısır tarzı bişey yapınca gelen şaşırıyor ne ara yapıldı yeni mi yaptım diye
(5,976 puan) tarafından
Elmali olabilirmis mantikli borek corek pismeden bende koyyorum biri gelince hemen ckarip
 Yumurtasini surup gfirina atiorum da kurabiyeye karar verememistim. Sagol cnim yapip deniyim
tarafından
Elmalı mutlaka  yap cnm hiç bişey olmuyor ilk gün ki gibi çıkıyor hep. Böreği falan da pişirip atabilirsin.bm öyle yapıyorum. Pişirip iyice soguduktan sonra atıyorum dolaba. Çıkınca da oda sıcaklığında çözdürüp en son bi fırında ısıtıyorum ısınacak bişeyse oda çok güzel çıkıyor. Bi daha yumurtayla fırınla uğraşmazsn
(5,777 puan) tarafından
Ben pohaca yapıp koyarım ama kurabiye beceremiyorum ;) burdan sorayım dedim hoş iki çocukla nasıl olur yapılır blmyrm
-Reklam-
0 oy
(4,228 puan) tarafından

image

image

image

image

harika oluyor ikisi de. Ben hep bu ikisini atıyorum.  Cikarinca 10 dakika sonra yeni yapmış gibi enfes. Aralarina pecete koyarak diziyorum bi kaba. En uste de pecete koyup kapatiyorum. Bazen 2 tane aliyom icinden bazen 10 tane derken oyle tüketiyoruz. Tavsiye ederim. 

(5,777 puan) tarafından
Teşekürler cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 221 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 226 göst.
23 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sinem48300 (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
11 cevap 430 göst.

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...