0 oy
146 göst.
Aile kategorisinde (550 puan) tarafından
Koltuklarımı yıkatacam güzel temizliyorlarmi fiyat ne kadar olur acaba 2 tane 3 lü 2 tane tekli 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kayınvalidem yıkatmıştı ama 1 sene oldu o zamanlar 1500 TL vermişti 2 3lü 2 berjere. Şimdi 2000 2500 olmuştur herhalde. 
tarafından
Ehh işte. Fazlada leke filan yoktu he. Bir dahada yıkatmadı dedi gider kendime koltuk alırım yeni diye söyledi :) şimdi koltuk örtüsü kullanıyor yıkayıp yıkayıp seriyor
(5,808 puan) tarafından
Koltuk yurumu degistrdi hakketen 3 sne once 100 tl di hadi simdi olsun 300 350
(550 puan) tarafından
Yok canim o kadar değildir ya yani olsa o parayı vermem
tarafından
İstanbulda küçükçekmece de öyle buldu canım. Sen neredesin bilmiyorum ama dediğim gibi pahalıya yıkattı.
(10,013 puan) tarafından
İstanbul Arnavutköy canım
-Reklam-
0 oy
(10,013 puan) tarafından
2 tane 3 lu bir tekli 2 puf 250 TL verdim geçen yıl bu yıl kendim makine almayı düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Bende yıkatacak tım ama çevremde ki çoğu kişi yıkamadan sonra renk solması oluyor dediler bende kendim sildim pırıl pırıl oldu sanada yazayım belki yapmak ister sin 

iki kova sıcak su aldım yanıma biri temiz su birine de Vanish leke çıkarıcı var bir kapak ondan koydum bir kapak sıvı deterjan oluyor omo nun renk koruyu ondan koydum biraz aspirin koydum Bi tane havlu aldım tencere kapağı aldım tencere kapağı çok faydası var havluyu tencere kapağına sardım Bi güzel sildim Bi 5 10 dk öyle bekledi daha sonra temiz suyla aynı şekilde sildim havalnadırdım odayı bir kaç saat koltuklarım pırıl pırıl oldu simsiyah bir su çıktı içinden 
(1,006 puan) tarafından
Havluyu tencere kapağına sarıp baskı uygulayarak mı sildin gözümde canlandırmaya çalışıyorum da ben koltuklarını hiç silmedim korkuyorum dokusu bozulur diye silmeye
tarafından
evet tutma kısmından tuttum
valla benimkiler bozulmadı aksine daha canlı durdu ama hepsi aynı olur mu bilemem
(1,006 puan) tarafından
Tay tüyü mü koltukların
tarafından
o kadar bilmiyorum ya fotoğraf ekliyim istersen :-):-)
(1,006 puan) tarafından
Bende anlamıyom alırken adam dedi tay tüyü leke tutmaz kumaş diye ondan sordum
tarafından
Bende alırken bana öyle söylediler ama leke oluyor yinede 1 buçuk yaşında oğlum var çünkü elini falan sürüyor ama memnunum yine de
(1,006 puan) tarafından
Öyle evet benimde oluyo silince kolay çıkıyo
0 oy
(5,808 puan) tarafından

Benim koltklar krem rengiydi her hafta silerdim yikatinca resmen rengi acildi mis gbi oldu ben hic silemiomusum meger :) artik guna geldi en son sattim onlarinsuan koyu renk takimim. Daha yikatmadim hic 2 sene oldu alali yaza yikatmayi dusunuorum. Bunalri ayda bir siliyorum. Koyu renk olunca okadar ozen gerekmio:)

(550 puan) tarafından
Benim koltuklqrda lacivert canim
0 oy
tarafından
ekledim canım Bi bak bakalım aynı mı kumaşlar ben 3 yıl önce almıştım 
0 oy
(181 puan) tarafından
Ben geçen gün yikattim 400tl 2 tabe 3lu 2 tanede berjer koltuk takımı işte 
(181 puan) tarafından
Gebzede oturuyorum

İlgili sorular

0 oy