0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (436 puan) tarafından
Kizlar sorum yukarda hastaneye ona göre gitcem.Randevu da bulunmuyor rica edicem yaptıranlar cvp verebilir mi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Sabah verirsen öğleden sonra çıkar E nabız da görünür kan testi neticede 
tarafından
Doğum kontrolü bilmiyorum ama tiroidin çok yüksek hamile kalman zor kaldın diyelim bebek Allah korusun düşer düşmedi diyelim hasta doğma ihtimali yüksek tabi Allah ın dediği olur bunlar teorik bilgiler
muhtemelen o yüzden düşük yaptın sen fsh ı düzeltmeye kalkma tiroidi düzelt gerisi hemen düzelir hamile kalman için tiroidin 2,5 dn az olması lazım ilacının dozu yükselmesi lazım sen dahiliyeye görün
(436 puan) tarafından
Düşük olmadj canım kalbi durdu en yüksek o dediğim değer 4 sene önce idi o zaman bile düşmedi.Kizim 3 yaşında ama doğru o deger önemli şuan ilaç kullanıyorum dahileyeye de yeni gitttim canım.
tarafından
Bu hormonların hepsi tiroide bağlı tiroid iyiyse gerisi kendiliğinden iyi olur yeni sonuca göre tsh bakmışlar dır o kaç çıktı
(436 puan) tarafından
4 çıktı
tarafından
Gene yüksek ilacın yetersiz geliyor bak 25 mg yükselmesi lazım ya da az kilo vermen lazım ekmeği kes hazır gıdaları şekerli gıdaları kes bari
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 256 göst.
30 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
2 Nisan 2024 Aile kategorisinde _kubra123 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
4 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu

405,703 soru

12,157,087 cevap

36,595 kullanıcı

...