0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (436 puan) tarafından
Kizlar sorum yukarda hastaneye ona göre gitcem.Randevu da bulunmuyor rica edicem yaptıranlar cvp verebilir mi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Sabah verirsen öğleden sonra çıkar E nabız da görünür kan testi neticede 
(436 puan) tarafından
E nabizda yok uzun sürüyormuş bu test yumurtalık rezervine bakılıyor 15 gün yada 20 dediler siz yaptırdınız mi
tarafından
Bem bu testi kızım olmadan önceleri de iki kere yaptırdım sabah verdim öğleden sonra çıktı hep ne 15 20 günü
tarafından
Ayrıca E nabız da da görünüyordu eminim yani bu testi iki kere yaptırdım
(436 puan) tarafından
Canım benim 16 çıkmış çok yüksek değil mi FSH 10 ila 12 arası çıkıyordu
tarafından
Bayan amh ı sormuş fsh 16 ise yumurta sayısında düşme var demektir amh 16 ise polikistik over olma ihtimaliniz var
(436 puan) tarafından
Fsh 10 ila 12 amh 16 canım o neki ciddi bir şey mi acaba tedavisi var mı gebe kalmama engel olur mu ? Daha yeni hamile kalmıştım aslında Ocak 27 de kürtaj oldum
tarafından
Amh yumurta rezervi demek az ise yumurta az demek yüksek ise de polikistik lerde çıkıyor
Fsh da yumurta nın büyümesini sağlıyor 16 çok yüksek değil ama 10 civarlarında olursa  ideal olur tiroid hormonlarına baktırmanı tavsiye ederim
(436 puan) tarafından
Amh 16 çok yüksek değil mi canım insallah FSH 10 ila 12. Hamile kalmamı mi engeller ne gibi bi sorun olur
tarafından
Amh 16 yüksek bir değer hamile kalırsın da biraz zor olur yumurtaların tam gelişmediği için Allah korusun yine düşük yapabilirsin yumurtalarının güzel gelişmesi lazım sen tiroide baktır bütün bu hormonları tiroid yönetiyor
(436 puan) tarafından
Tiroit yüksek ama ilaç kullanıyorum dengeleniyor yillardir kullanıyorum ama
tarafından
İlaç kullandığın hali kaç bir de düzenli kullanıyor musun ilacı
(436 puan) tarafından
Her gün düzenli kullanıyorum en yüksek 6 oldu canim
(436 puan) tarafından
Doğum kontrol hapimi veriyorlar tedavisi nedir.Onada çok zararlı diyolar
tarafından
Doğum kontrolü bilmiyorum ama tiroidin çok yüksek hamile kalman zor kaldın diyelim bebek Allah korusun düşer düşmedi diyelim hasta doğma ihtimali yüksek tabi Allah ın dediği olur bunlar teorik bilgiler
muhtemelen o yüzden düşük yaptın sen fsh ı düzeltmeye kalkma tiroidi düzelt gerisi hemen düzelir hamile kalman için tiroidin 2,5 dn az olması lazım ilacının dozu yükselmesi lazım sen dahiliyeye görün
(436 puan) tarafından
Düşük olmadj canım kalbi durdu en yüksek o dediğim değer 4 sene önce idi o zaman bile düşmedi.Kizim 3 yaşında ama doğru o deger önemli şuan ilaç kullanıyorum dahileyeye de yeni gitttim canım.
tarafından
Bu hormonların hepsi tiroide bağlı tiroid iyiyse gerisi kendiliğinden iyi olur yeni sonuca göre tsh bakmışlar dır o kaç çıktı
(436 puan) tarafından
4 çıktı
tarafından
Gene yüksek ilacın yetersiz geliyor bak 25 mg yükselmesi lazım ya da az kilo vermen lazım ekmeği kes hazır gıdaları şekerli gıdaları kes bari
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde _kubra123 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
4 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.

414,147 soru

12,463,937 cevap

46,829 kullanıcı

Kategoriler

...