0 oy
592 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bi türlü bıraktıramadım şu telefonu. Onsuz asla yemek yemiyor hep “aç” diyor. Ben açmazsam da ağlıyor. Yemek düzenimiz yok. Hep ıvır zıvır şeyler yiyor. Mesela bugün birkaç kaşık çorbayı zor yedirdim o da yine telefonla yedi. Kendi isteğiyle sofraya gelmiyor. Yaptıklarımı mı beğenmiyor acaba bilemiyorum. Her şeyi yemez. Köfteyi pilavı çok severdi, çoktandır onları da yemiyor. Sebze falan asla sürmüyor ağzına, her yolu denedim. Artık sabrım kalmadı kızlar, psikolojik olarak çöktüm çok mutsuzum :( Hayattan zevk alamaz hale geldim. Her günüm ayrı eziyet… Siz nasıl yediriyorsunuz neler yiyor hiç bir şey yemeyen bebeğinize neler veriyorsunuz? Tavsiyelerinize ihtiyacım var, lütfen yardımcı olur musunuz?

26 Cevaplar

0 oy
(6,086 puan) tarafından
13 aylık benim oğlum önüne katı yiyecek koyuyorum onları yemeye çalışıyor kendince çatala patates batırıp veriyorum mesela onun dışında yemeği ayrı değil çoğu zaman ne pişirirsem onu yediriyorum oğlum çubuk kraker çok seviyor mesela aç olduğunu bildiğim zaman asla vermem onu
tarafından
Ne güzel kendi yemeye çalışıyormuş. Benim oğlum da kendisi yiyor kahvaltısını ama akşam yemeğini ben yediriyordum çünkü her yer batıyor babamız kızıyor o zaman da. Her yer yağ içinde kalıyor. Bu gece de aç yatmasın diye çubuk kraker verdim ne yapayım hiçbir şey yemedi bari az da olsa midesine iyi gelir diye düşündüm
(6,086 puan) tarafından
Batsın kız benim oğlum saçına bile sürüyor her seferinde bunu yaşıyoruz yani :D altına bi sofra bezi ser kollarını sıva önüne önlük tak mama sandalyesi batsada sorun olmaz babası batırmadan öylece yemeyi öğrenmiş mi çocuğa kızıyor acaba?
-Reklam-
0 oy
tarafından
benimkide ayni 3 yas olacak hep telefonla yiyor onu acmazsam agzina lokma koymuyor herkes diyor verme verme bu kez ac dolaşiyor napaym zaten yeni dogum yaptim 2 bebekle ugrasmasi cok zor yesin diye 10 dk veriyorum eline
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Başta izletmemek en mantiklisiydi bizde de ayni durum yavaş yavaş koparmaya calisiyorum mecburen
0 oy
(453 puan) tarafından
Bizde telefonla yiyorduk bı ara ve bıraktık çocuğunuz kaç yaşında 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Ben kurtuldum tavsiyem sendenkurtul çok kötü oluylr TV ile az az yedi şart koydum bol konstm
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Benimkisi de oyle en son eşim kızdı ben kızdım biraktirdik telefonu en çok babası kızdı 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 277 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (4,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 234 göst.
0 oy
7 cevap 150 göst.
+1 oy
11 cevap 196 göst.
31 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (360 puan) tarafından soruldu

411,982 soru

12,402,604 cevap

44,485 kullanıcı

Kategoriler

...